Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ο κύριος Ψυχάρης θα παραστεί στην επιτροπή…. Θαψίματος .



Οι λόγοι για τους οποίους ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ και μέτοχος του Mega, κ. Σταύρος Ψυχάρης κατηγορείται για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία αποκαλύπτονται στο πολυσέλιδο εισαγγελικό πόρισμα που δημοσιεύει το ereportaz.

Εκτός από τον εκδότη κατηγορούνται και 10 ανώτερα στελέχη της τράπεζας Alpha Bankφέρονται να ενέκριναν την χορήγηση δανείων συνολικού ύψους 57 εκατομμυρίων ευρώ. Είχε προηγηθεί πολύμηνη προκαταρκτική έρευνα των Οικονομικών εισαγγελέων κ.κ. Παναγιώτη Αθανασίου και Γαληνού Μπρη.

Όπως προκύπτει από την έκθεση που συνέταξαν οι ελεγκτές της Τράπεζας της Ελλάδος, στο μικροσκόπιο των Αρχών δεν μπήκε μόνο το επίμαχο δάνειο αλλά όλες οι δανειοδοτήσεις του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ), από το 2000 και μετά.


Έγινε καλά ο εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης, καθώς αν κι εχθές επικαλέστηκε λόγους υγείας για να μην παραστεί στην αυριανή του κατάθεση ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, σήμερα άλλαξε γνώμη κι ενημέρωσε ότι θα δώσει το παρών.
Ο Σταύρος Ψυχάρης ζήτησε να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των μέσων ενημέρωσης και των κομμάτων.

Πόσες και πόσες φορές δεν γράψαμε για την βρωμιά των ΕΣΠΑ. Τα ζώα όμως έτρωγαν τον σανό και… βέλαζαν.









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ?
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΡΟΜΑΣΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΛΑ Η CIA , MOSSAD, MI5. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΕ......,...,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...