Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

Διαψεύδουν…. διαψευδόμενοι.Σε διάψευση των πληροφοριών περί μεταφοράς 3.000 προσφύγων από τη Γερμανία στην Κρήτη προχώρησε σήμερα Δευτέρα η πυθία του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών Γιοχάνες Ντίμροτ.

«Αυτήν τη στιγμή δεν πραγματοποιούνται επαναπροωθήσεις προσφύγων σύμφωνα με το Δουβλίνο ΙΙΙ από τη Γερμανία προς την Ελλάδα» δήλωσε ο Ντίμροτ.

«Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό εκτός από το ότι γνωρίζετε τις ισχύουσες αποφάσεις. Λόγω των οδηγιών, ειδικά του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου, αυτήν τη στιγμή εξαιτίας των συστημικών, ας πούμε ανεπαρκειών, στο ελληνικό σύστημα ασύλου, δεν πραγματοποιούνται επαναπροωθήσεις σύμφωνα με το Δουβλίνο ΙΙΙ προς την Ελλάδα. Αυτό το μέτρο έχει αποφασιστεί για άλλη μια φορά και έχει παραταθεί» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι δεν έχει ακόμη επιτευχθεί μια κατάσταση η οποία να επιτρέπει και πάλι νομικά την επαναπροώθηση.

«Παρά τις τρέχουσες εργασίες αξιολόγησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τις οποίες παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά με την ελπίδα ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί για να διορθωθεί το σύστημα στην Ελλάδα και οι συνθήκες να φθάσουν ένα μέτρο και ένα επίπεδο ώστε μια επαναπροώθηση να είναι δυνατή και πάλι νομικά, αυτή η κατάσταση προφανώς δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Η κατάσταση είναι όπως σας την περιέγραψα» κατέληξε.2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για αυτο θελουν να επιβαλλουν το νεο Ευρωπαικο Συνταγμα γιατι μεχρι τωρα καθε τους κινηση θα μπορει να κριθει ως αντισυνταγματικη. Καταλαβες τωρα κυρα Λαμπρινη γιατι εχουν γαμηθει να αλλαξουν το Συνταγμα;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ . ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ...ΝΟΜΙΜΟ.... ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΗΣΑΝ .......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...