Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Σωπάτε ρε παιδιά. Θα μας εφοδιάσουν με τις… μαγικές σφεντόνες.



Αυτές που σκοτώνουν ακόμη και …μπεκάτσες. Τις έχει βάλει ήδη σε παράγωγη ο Καμμένος. Όταν λέγαμε να προσέξουμε να μην «νευριάσουμε» τους Τούρκους ,κάποιοι παραληρούσαν για …κομάντος που έχουμε  και άλλα γραφικά. Δεν γνωρίζουν ότι όποιος έχει την υπεροχή στον αέρα, έχει σχεδόν… τα πάντα.

Από το Pronews

Πολύ θετικές για το F-35 και εξαιρετικά αρνητικές για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι οι πληροφορίες που έρχονται για την απόδοση του stealtt μαχητικού F-35, που από το 2018 θα κάνει την εμφάνισή του στο Αιγαίο στις τάξεις της τουρκικής Αεροπορίας (η πρώτη ετοιμοπόλεμη Μοίρα, πάντως, από το σύνολο των 100 μαχητικών, δεν αναμένεται να υπάρχει πριν από 48 μήνες από σήμερα, στα μέσα του 2020). Και το πλέον... επικίνδυνο δεν είναι η απόδοσή του σε αποστολές αέρος-εδάφους για το οποίο είναι προορισμένο, αλλά οι αποστολές αέρος-αέρος, όπου στις αξιολογήσεις κυριολεκτικά διέλυσε το F-15E Strike Eagle αφού κανένα F-35 δεν καταρρίφθηκε από τα F-15E τα οποία έπαιξαν και το ρόλο του αντιπάλου. Κατά τη διάρκεια «κλειστών εμπλοκών» δεν καταρρίφθηκε κανένα F-35 ενώ άλλες αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως το F-35 πέτυχε ένα εντυπωσιακό 8:0 έναντι των F-15E! Τι σημαίνει αυτό; Ότι ούτε F-15 μας σώζει, ούτε τα AESA στα F-16, αν και εφ'όσον εκσυγχρονιστούν. Σε BVR αερομαχίες άνω των 50 χλμ. τα F-35 "έγραψαν" 11-0 με αντίπαλο τα F-16 της Εθνοφρουράς!  Στην ΠΑ υπολογίζουν ότι με ραντάρ AESA θα καταφέρνουν να "βλέπουν" το F-35 από τα 35 χλμ. Φτάνουν; Όχι βέβαια! To F-35 θα τα έχει δει από τα 240 χλμ.! Για τα Mirage 2000-5 δεν συζητάμε, καν...
Τι σημαίνουν όλα αυτά. Αν δεν διαλυθεί η Τουρκία, όπως παρηγορητικά λένε οι προφήτες και οι γέροντες της Ορθοδοξίας, μάλλον θα έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα. Βασικά, οδεύουμε προς δορυφοροποίηση, δεδομένης της πλήρους οικονομικής αδυναμίας όχι για αγορά νέου μαχητικού αεροσκάφους, αλλά ούτε καν νέου συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης ή νέων αντιαεροπορικών όπλων. 
 Με τις διαθεσιμότητες των νυν ελληνικών α/α πυραυλικών όπλων να "γράφουν" ποσοστά επάνω στα οποία δεν  στοιχημάτιζε κανείς σε περίπτωση αιφνιδιαστικής τουρκικής επίθεσης, όλα θα τελειώσουν σε λίγες ώρες (ή ώρα...), αν συνεχίσουμε τον αυτοκτονικό δρόμο της εγκατάλειψης της αμυντικής προσπάθειας! Ας ελπίσουμε οι «προφητείες» να εκπληρωθούν γρήγορα, γιατί….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...