Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ρόμπα ο αρχιδιαπλεκόμενος Μπόμπολας.





«Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο αρχιδιαπλεκόμενος, καναλάρχης Φώτης Μπόμπολας κατά την σημερινή εξέτασή του στη βουλή από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
Ομολόγησε πως παίρνει σκανδαλωδώς δανεικά κι αγύριστα από τις τράπεζες. Υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων εις ότι αφορά την εξόφληση αυτών των παρανόμων θαλασσοδανείων. Κατάπιε την γλώσσα του όταν ερωτήθηκε για την ύπαρξη του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ. Έκανε ότι δεν ξέρει ούτε τον ίδιο του τον αδερφό, που διώκεται για κακουργήματα για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Και φυσικά τα έριξε στους «πρετεντέρηδες» όταν ρωτήθηκε για τις καταδίκες του mega και του Έθνους για την δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής».
Όμως με ανοικτό το στόμα έμειναν τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής ακούγοντας τον ισχυρό άνδρα του ΠΗΓΑΣΟΥ, της εταιρείας δηλαδή που μεταξύ άλλων εκδίδει την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ , Φώτη Μπόμπολα να παραδέχεται ότι πριν από λίγους μήνες, κι ενώ η στρόφιγγα των τραπεζών έχει κλείσει εκταμιεύθηκαν 80 εκατομμύρια ευρώ προς την εταιρεία του. Όπως είπε ο κ. Μπόμπολας πρόκειται για ομολογιακό δάνειο που υπεγράφη το 2014 αλλά η εκταμίευση των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ έγινε τον Απρίλιο του 2016.
Σύμφωνα με τον κ. Μπόμπολα το δάνειο αυτό είχε ως προορισμό  την αποπληρωμή προηγούμενων δανείων σε άλλες τράπεζες. Όπως ήταν φυσικό η αναφορά του κ. Μπόμπολα προκάλεσε τεράστια αίσθηση με αρκετά από τα μέλη της επιτροπής να επισημαίνουν ότι το δάνειο δόθηκε την ώρα που τα δάνεια είναι υπό δικαστική διερεύνηση και την ώρα που με βάση την κατάθεση του κ. Μπόμπολα και τα στοιχεία που υπάρχουν στην Επιτροπή ο κύκλος εργασιών της εταιρείας έχει μειωθεί δραματικά από τα 162 εκατομμύρια ευρώ του 2010 σε 33 εκατομμύρια ευρώ του 2015 δείχνοντας σημεία κατάρρευσης.



Με αφορμή το ότι το ομολογιακό δάνειο προς τον ΠΗΓΑΣΟ εκταμιεύθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κι ενώ η στρόφιγγα των τραπεζών έχει κλείσει ο Βορίδης θέλοντας να «τρολάρει» και λίγο τους παριστάμενους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε ευθέως τον κ. Μπόμπολα αν είναι διαπλεκόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αποτέλεσμα ο εξής διάλογος:
ΒΟΡΙΔΗΣ: Σας μέμφονται ότι είστε ο ορισμός του διαπλεκόμενου επιχειρηματία. Είστε διαπλεκόμενος με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί το δάνειο σας εκταμιεύθηκε το 2016. Λέω εγώ τώρα.
(Θόρυβος από βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ)
ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ: Εγώ σας λέω ότι δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό. Δεν είμαι διαπλεκόμενος. Το ξαναείπα. Επειδή κι εγώ και ο αδερφός μου είμαστε μπροστά και φαινόμαστε έχουμε στοχοποιηθεί. Το ανάποδο συμβαίνει. Υπάρχει μια καχυποψία και ο κάθε συνεργαζόμενος είναι πιο προσεκτικός γιατί λέει “ θα θα κάνω δουλειές με τον Μπόμπολα”.
Δεν φταίει όμως o Βορίδης για την “αυθάδεια” του αλλά ο ξευτίλας ο Μπόμπολας που δεν του είπε …ξέχασες ρε λαμόγιο πόσα σου έχω δώσει για… τον προεκλογικό σου αγώνα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...