Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Tον συνέλαβαν γιατί το μπουκαλάκι με το νερό που έδινε δωρεάν στους θεατές , έπρεπε να έχει άδεια καντίνας από το υγειονομικό...



Είναι από αυτά που δεν βρίσκεις τις κατάλληλες βρισιές να τους χώσεις.
Χθες την νύχτα στην διάρκεια της παρθενικής προβολής του «Σινέ Ρόδον» στον Σταφιδόκαμπο Ανδραβίδας και παρουσία 200 θεατών τα δαιμόνια αστυνομικά όργανα του ΑΤ Ανδραβίδας, με βάση όπως είπαν ανώνυμη καταγγελία, έκαναν ντου στον υπαίθριο κινηματογράφο και συνέλαβαν τον υπεύθυνο και πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πνευματικού Κέντρου Σταφιδοκάμπου, Γιώργο Αλεβιζόπουλο με την αιτιολογία ότι για το μπουκαλάκι με το νερό που έδινε δωρεάν στους θεατές, έπρεπε να έχει άδεια καντίνας από το υγειονομικό.
Ο κ. Αλεβιζόπουλος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ανδραβίδας απ όπου κρατήθηκε 4 ώρες και αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφού πρώτα σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε ακομα να δουμε πολλα. Οταν επεβαλλαν περιορισμους στους καπνιστες καποιοι πανηγυριζαν, δεν αντιλαμβανονταν οτι ειχε ξεκινησει η διωξη της οποιας προσωπικης ελευθεριας.
Σειρα εχουν οι ευτραφεις που λογω παραπανισιων κιλων δεν θα μπορουν να ειναι ασφαλισμενοι και θα τους αποκλεισουν απο τους χωρους εργασιας ως μη παραγωγικους.
Με το πλαστικο χρημα και τα capital controls ηδη εχει "απαγορευτει" ο εσωτερικος δανεισμος μιας οικογενειας. Δεν τα καταλαβαινουν, θα τα αντιληφθουν σιγα σιγα, οταν θα δουν τα κεφαλια τους στον τορβα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ .
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...