Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

«Έχασαν» 1.000 ισλαμιστές .Περισσότεροι από 1.000 ισλαμιστές μετανάστες την… έχουν κάνει από τα hot spot της Αττικής και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται. Παρά τις έρευνες, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει που βρίσκονται.
Δεν αποκλείεται, να έχουν έρθει σε επαφή με παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και χρόνια και να “οργανώνονται” συγκροτώντας  ένα ισλαμιστικό πυρήνα στην καρδιά της Αθήνας.
Η ανησυχία που υπάρχει στην Ελληνική Αστυνομία για το ποιοι κρύβονται ανάμεσα στους πρόσφυγες και τους μετανάστες είναι μεγάλη. Να σημειωθεί απλά πώς οι Τούρκοι στο σχέδιο τους για κατάληψη της βραχονησίδας “Παναγιά” τους πρόσφυγες θα είχαν ως κάλυψη, ενώ οπαδοί του ISIS πέρασαν από την Ελλάδα για την Ευρώπη με το μανδύα του πρόσφυγα ή του μετανάστη.
Είναι πιθανό λοιπόν ισλαμιστές που έχουν διασυνδέσεις με περίεργες οργανώσεις να αλωνίζουν στην Ελλάδα μετά από μία σύντομη παραμονή τους στα hot spot της Αττικής. Πρόκειται, όπως λένε οι πληροφορίες, κυρίως για Αφγανούς και Πακιστανούς και πολλοί λίγους Σύρους.
Από τα hot spot του Ελληνικού και του Σχιστού, όπου το τελευταίο χρόνο φιλοξενούνται περίπου 3.000 άνθρωποι, υπάρχουν το τελευταίο διάστημα πολλές απουσίες. Ο αριθμός όσων αγνοούνται ξεπερνάει τους 1.000.
Οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ  πραγματοποίησαν έρευνες, αρχικά σε καταλήψεις στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στην περιοχή των Εξαρχείων, προκειμένου να δουν εάν οι άνθρωποι αυτοί, που στην πλειοψηφία τους είναι Αφγανοί και Πακιστανοί, βρήκαν καταφύγιο σε αυτά τα σημεία.
Η απάντηση ήταν αρνητική. Έπειτα από αυτή την διαπίστωση, που προκάλεσε ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. και στους αρμόδιους φορείς, οι έρευνες επεκτάθηκαν και σε περιοχές, όπου παρατηρείται συγκέντρωση αλλοδαπών και προσφύγων. Και εκεί δεν διαπιστώθηκε μεταβολή του πληθυσμού, από έλευση νέων μεταναστών.
Το ερώτημα λοιπόν που παραμένει αναπάντητο, είναι, πού τελικά έχουν πάει οι περίπου 1.000 μετανάστες και πρόσφυγες που έφυγαν απροειδοποίητα από τα hot spot του Ελληνικού και του Σχιστού;
ΠΗΓΗ: pronews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πού πήγαν άραγε ....??
Μαζί μέ τήν ντόπια πλέμπα καί τούς μπαχαλάκιδες πιθανόν νά κάνουν άσκηση ετοιμότητος , γιά όταν έρθει τό σήμα από CIA .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...