Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν;



To ενδεχόμενο απόπειρας δολοφονίας κατά του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν εξετάζουν οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας σε ένα ΠΑΡΑΞΕΝΟ τροχαίο, όπου ένα  αυτοκίνητο έπεσε μετωπικά επάνω στην προεδρική "Μερσεντές" του προέδρου σκοτώνοντας τον οδηγό του. Ευτυχώς γα τον ίδιο, ο Β.Πούτιν είχε αποβιβαστεί λίγα λεπτά πριν από την προεδρική λιμουζίνα και δεν επέβαινε στο αυτοκίνητο που σμπαραλιάστηκε κυριολεκτικά.
 Το δυστύχημα έγινε σε λεωφόρο της Μόσχας και από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο αγαπημένος και έμπιστος οδηγός του Β.Πούτιν. Ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
 Είναι μυστήριο πώς ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είχε αναπτύξει τέτοια ταχύτητα σε αυτό το σημείο και η έκταση της καταστροφής του προεδρικού αυτοκινήτου, αλλά και πώς παρέκλινε της πορείας της η προεδρική λιμουζίνα. Ερευνάται ήδη το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς ή της τοποθέτησης μηχανισμού με τον οποίο κάποιος θα μπορούσε να πάρει τον έλεγχό της από απόσταση.
 Στα βρετανικά ΜΜΕ λένε ότι πρόκειται για ΒΜW αλλά εικονίζεται «Μερσεντές».
Αναλυτικά:
Το δυστύχημα συνέβη σε περιφερειακό δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στη Μόσχα. Μία μαύρη Μερσεντές φάνηκε να χάνει τον έλεγχο, προφανώς λόγω ταχύτητας και να συγκρούεται μετωπικά με τη μαύρη BMW του Ρώσου προέδρου, η οποία βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα του αντίθετου ρεύματος. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Το τεθωρακισμένο όχημα του Πούτιν, ο οποίος φυσικά δεν ήταν μέσα τη στιγμή εκείνη, εκτοξεύθηκε αρκετά μέτρα, ενώ η Μερσεντές που προκάλεσε το δυστύχημα διέκοψε την πορεία της αρκετά μέτρα παρακάτω, στη μέση της λεωφόρου Κουτουζόφσκι.
Όπως μετέδωσαν τα ρωσικά ΜΜΕ, στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο αγαπημένος οδηγός του Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης. Επισήμως, το όχημα ανήκε στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, ωστόσο το χρησιμοποιούσε ο Ρώσος πρόεδρος για τις εντός Μόσχας μετακινήσεις του. Όταν έφτασε στο σημείο το ιατρικό προσωπικό, διαπίστωσαν το θάνατο του οδηγού του Ρώσου προέδρου, ενώ ο οδηγός της Μερσεντές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Το όνομα του άτυχου οδηγού δεν κοινοποιήθηκε από τις ρωσικές αρχές, ωστόσο έγινε γνωστό ήταν λίγο μεγαλύτερος από 40 ετών και ιδιαίτερα έμπειρος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δει τον κοντο πως βγαινει βολταδουρα με το αυτοκινητο; Δες και θα καταλαβεις τι μ*λ*κιες γραφουν τα δυτικα ΜΜΕ
https://www.youtube.com/watch?v=H2ki60HYlP8

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...