Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

«Κουτσονόμος» ειδικά για τον Καλογρίτσα.



Λίγο πριν τη δημοπράτηση των αδειών για τα κανάλια εθνικής εμβέλειας με το πολυνομοσχέδιο για τις δημόσιες συμβάσεις, το οποίο ψηφίστηκε στις 2 Αυγούστου 2016 και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 8 Αυγούστου, καταργήθηκαν οι τελευταίες διατάξεις του «βασικού μετόχου» της κυβέρνησης Καραμανλή που προέβλεπαν ασυμβίβαστο καναλάρχη-εργολάβου! Πιο συγκεκριμένα: Από την αρχική ρύθμιση του βασικού μετόχου που είχε φέρει η κυβέρνηση Καραμανλή και είχε ανατρέψει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, είχαν μείνει δύο άρθρα, το 31 και το 32, τα οποία προέβλεπαν τις ασυμβίβαστες ιδιότητες του εργολάβου και του ιδιοκτήτη μέσου μαζικής ενημέρωσης. Ωστόσο, στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες συμβάσεις καταργήθηκαν οι διατάξεις του νόμου 3669 του 2008. Έτσι, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την οικογένεια Καλογρίτσα, η οποία θα μπορεί να συμμετέχει στα δ.σ. και τεχνικών εταιρειών που παίρνουν δημόσιες συμβάσεις αλλά και στο δ.σ. του τηλεοπτικού σταθμού που έχει δρομολογήσει να αποκτήσει!


Μόνο τον Παρθενώνα δεν έβαλε στο Πόθεν Εσχες του το αρχιλαμόγιο.
Το σώσε έγινε προκειμένου να πάρει την πολυπόθητη βεβαίωση του πόθεν έσχες.
Η κυβέρνηση, το Μαξίμου και ο Παππάς τον σπρώχνουν με τα χίλια, η δε επιτροπή ασχέτων που έφτιαξε ο Παππάς για να ερευνήσει το πόθεν έσχες των τεσσάρων υποψήφιων καναλαρχών δέχθηκε ως περιουσιακό στοιχείο του Καλογρίτσα ...οικόπεδα φίλου του τα οποία-μάλιστα-είχαν εκτιμηθεί από Τράπεζα.
Μιλάμε, πλέον, για ποινικά αδικήματα με υποψήφιους για τον Κορυδαλλό όλους αυτούς που ενεπλάκησαν σ΄αυτό το σκάνδαλο το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς πολιτική συγκάλυψη και μεθόδευση.
Στην προκειμένη περίπτωση έχει τεράστια σημασία εάν η υπόθεση με τα μουσαντένια οικόπεδα ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού ή τη δουλειά την έστησαν οι από κάτω γνωρίζοντας την σφοδρή και αχαλίνωτη επιθυμία της κυβέρνησης να πάρει άδεια ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας.
Πάντως για να στηθεί αυτό το μερακλίδικο πόθεν έσχες, εκτός από τον ίδιο τον επιχειρηματία και τον φίλο του με τα οικόπεδα, που δέχθηκε να βάλει τον εαυτό του σ΄αυτή τη δικαστική περιπέτεια, έχουν εμπλοκή και καμμιά 20αριά άλλοι νοματαίοι οι οποίοι- ο καθείς εκ της θέσεώς του- έσπευσαν να αποδεχθούν τόσο την σχετική δήλωση του Νόμου 105, όσο και όλες τις αλχημείες που στήθηκαν πάνω στα οικόπεδα του φίλου τα οποία μάλιστα εκτίμησαν και υπάλληλοι Τράπεζας κατ΄εντολήν των προϊσταμένων τους!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...