Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Πήγε από αυτό που αγαπούσε. Με τραγικό τρόπο διακόπηκε το 49ο Ράλι όταν έχασε τη ζωή του ένας 47χρονος θεατής, ο οποίος μάλιστα ήταν παλαιός οδηγός σε ράλι.
Ο άτυχος βιβλιοπώλης Μιχάλης Τεξακαλίδης, από το Ρετζίκι Θεσσαλονίκης, παρακολουθούσε την εξέλιξη της πρώτης ειδικής διαδρομής στο δρόμο Παλαιοχωρίου - Πολυγύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες στεκόταν σε μη ενδεδειγμένη θέση, δίπλα από το κατάστρωμα του δρόμου και μάλιστα οι υπεύθυνοι του ράλι, φέρονται να τον είχαν προειδοποιήσει επανειλημμένως να απομακρυνθεί από το σημείο.
Δεκαπέντε λεπτά πριν από τις 10, το αγωνιστικό με το Νο 1 του ράλι, οδηγό τον 39χρονο Γιώργο Φιλιππίδη και συνοδηγό τον 51χρονο Λεωνίδα Μαχαίρα, εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε τον άτυχο θεατή.
Ο 47χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και κατά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο δυστύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο συνοδηγός του αγωνιστικού οχήματος που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Πολυγύρου ενώ το Ράλι διακόπηκε και όλα τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν σε αυτό, με την συνοδεία του Πλοηγού του αγώνα, επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη όπου επρόκειτο να γίνει το απόγευμα και η ολοκλήρωση του Ράλι.
Παράλληλα, έχει συλληφθεί για την τυπική διαδικασία ο οδηγός Γιώργος Φιλιππίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...