Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Κουφαλίτσα… ονειρεύεσαι… Κουρμπάν Μπαϊράμ;





O Τσίπρας είχε σπεύσει από εχθές να στείλει τις ευχές του στους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα για την γιορτή.
Πιο αναλυτικά έγραψε στο tweet του:
«Με την ευκαιρία της Εορτής της Θυσίας, Eid Al-Adha (Κουρμπάν Μπαϊράμ) εύχομαι υγεία, ευτυχία, προκοπή και ειρήνη στους Έλληνες μουσουλμάνους συμπολίτες μας και σε όλους τους μουσουλμάνους που βρίσκονται στη χώρα μας».

Το απόκοσμο θέαμα των δρόμων με ποτάμια αίματος παρουσίαζε σήμερα η πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές Ντάκα όπως αναφέρει η Dhaka tribune. .
Οι έντονες βροχοπτώσεις σε συνδυασμό με την Εορτής της Θυσίας, Eid Al-Adha των μουσουλμάνων και τις σφαγές εκατοντάδων ζώων οι δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε ποτάμια αίματος δημιουργώντας μια περίεργη και συνάμα αποκρουστική ατμόσφαιρα.
Συνολικά στην πόλη υπήρχαν 496 στην βόρεια Ντάκα και άλλα 504 στην νότια για την θυσία των ζώων σύμφωνα με το μουσουλμανικό έθιμο.
Παρόλα αυτά από τις 7:30 το πρωί πολλοί μουσουλμάνοι άρχισαν να σφάζουν τα ζώα τους σε διάφορα σημεία που σε συνδυασμό με την βροχόπτωση έκαναν να μοιάζουν οι δρόμοι με ποτάμια αίματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγροτης ηθελε να γινει ο Κουρης με το ζορι η Δεξια τον εκανε εκδοτη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας κατάγεται από τουρκαλβανικό χωριό της Α.Θράκης, από το οποίο έφυγαν οι πρόγονοι του και εγκαταστάθηκαν στο τουρκαλβανοτσάμικο χωριό Λουψίστα (νυν Αθαμάνιο) της Ηπείρου. Σίγουρα ονειρεύεται να σφαγιάζει Έλληνες σε ρόλο που θα ζήλευαν και οι μακελάρηδες του ISIS.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...