Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ε όχι και χειροδικία, Βαλ΄τον να κάνει βίζιτες, να σε πατσίσει.



Ο Στέφανος Χίος αποκαλύπτει ότι ο Μίνωας Κυριακού χαστούκισε τον Στρατή Λιαρέλη. Κι αυτό γιατί ο Στρατής παρέα με τον γιο του Θοδωρή Κυριακού κατάφεραν και πλήρωσαν 75.000.000 εκατ. ευρώ την άδεια που εξασφάλισαν. Δεν ήτο σίγουρα μια πετυχημένη αποστολή.
Γράφει το Μακελειό:
Μέσα στο χαμό με τις τηλεοπτικές άδειες μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1 που κέρδισε μια από τις τέσσερις άδειες αλλά μεγάλο τίμημα 75 εκατ. ευρώ.
Και ενώ όλοι πανηγύριζαν ο πατέρας Κυριακού ήταν έξαλλος με το υπερβολικό τίμημα και απορεί γιατί ο ΣΚΑΙ πήρε την άδεια με 43 εκ. και ο Ant1 με 75. Ο ίδιος μάλιστα χρέωσε τον όλο χειρισμό στον γενικό Διευθυντή του Ομίλου ΑΝΤ1, και δημοσιογράφο, Στρατή Λιαρέλη. Πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μας κάνουν λόγο για άγριο βρισίδι που άκουσε ο Λιαρέλης από τον δημιουργό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.
Συγγενής – δημοσιογράφος του κύριου Κυριακού μιλώντας σε παρέα δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων και ο συντάκτης του makeleio.gr ανέφερε ότι «ο γέρος χαστούκισε τον Λιαρέλη», λέγοντας του «τι χαζογελάς… Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά;»
Ο ισχυρός άντρας του σταθμού ρίχνει την ευθύνη στον εκπρόσωπο του Ant1 στη δημοπρασία Στρατή Λιαρέλη και ζητάει από τον γιο του Θόδωρο Κυριακού να απεμπολήσουν την άδεια. Ο υιός παρουσιάζεται αντίθετος σε μια τέτοια ιδέα με τον πατέρα να επιμένει στην άποψή του. Πιθανολογείται ότι στη διαμάχη αυτή θα επικρατήσει η άποψη του υιού ο οποίος αποτελεί το μέλλον του ομίλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μίνωας Κυριακού μέχρι τώρα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το Στρατή Λιαρέλη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μή τσιμπάτε . Τήν τελική απόφαση θά τήν πάρει ό εβραίος ρούπερ μέρντοχ !!
Οχι μόνο στόν ΑΝΤ 1 , αλλά καί στά υπόλοιπα κανάλια !!
Αυτός είναι ό κύριος καί αυθεντικός ιδιοκτήτης !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...