Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Χτυπούν την Σάσα στην ταράτσα του …περαία.Στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος δημοτικού θεάτρου θα διανυκτερεύσει η τηλεπερσόνα – γλάστρα Σάσα Σταμάτη του Λιάγκα, η  οποία συνελήφθη νωρίς το πρωί μετά την φραστική επίθεση που πραγματοποίησε σε βάρος ειδικού φρουρού, τον οποίον εξύβρισε όταν της ζήτησε να μην διπλοπαρκάρει το αυτοκίνητό της πλησίον του αστυνομικού τμήματος.
Με εντολή εισαγγελέα η Σάσα Σταμάτη συνελήφθη, μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο ειδικός φρουρός που την κατηγόρησε για εξύβριση.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το συμβάν το σωματείο ειδικών φρουρών της ΕΛ.ΑΣ σημειώνεται:
Ο Νόμος έναντι των πολιτών, μεταξύ αυτών και των αστυνομικών, δεν διαφοροποιείται έναντι «επωνύμων δημοσιογράφων» και απλών κοινών θνητών . Η ενδεχόμενη έπαρση εκείνων που αισθάνονται υπεράνω του Νόμου υβρίζοντας απλούς εργαζόμενους, εμποδίζοντας τους στο έργο που τους έχει αναθέσει η πολιτεία, πρέπει να οδηγείται στην κρίση των δικαστικών αρχών.
Η Σάσα Σταμάτη θα βρεθεί στο αυτόφωρο το πρωί της Πέμπτης όπου θα αποφασίσει για το αν και ποια θα είναι η ποινή που θα της επιβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...