Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Καρατζαφερης τι ρόλο παίζει σε αυτό το συνονθύλευμα; Του… ΤΣΑΤΣΟΥ;Πολύ μας έχουν μπερδέψει. Ο πρώην ευρωβολευτης του ΛΑγΟΣ Σαλαβράκος που είπε ο Πρόεδρος του ΛΑγΟΣ Καρατζαφερης πως είναι αντιπρόεδρος του ΛΑγΟΣ, τώρα δηλώνει αντιπρόεδρος της εθνικής Κενότητας, που έχει πρόεδρο τον… Μπαλτάκο που γραμματέας του …. ΛΑγΟΣ. . Σαν πολλοί πρόεδροι και αντιπρόεδροι δεν μαζευτήκατε; Μήπως τελικά Πρόεδρος όλων είναι η ….Κατερίνα;  

«Υπάρχει η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, υπάρχουν και οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής. Αυτοί που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή είναι άνθρωποι, οι οποίοι είναι ευπρόσδεκτοι σε εμάς, εφόσον δεν υιοθετούν ακραίες πρακτικές».
Τα παραπάνω δήλωσε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, Νίκος Σαλαβράκος, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του κόμματος Εθνική Ενότητα, σε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ.
Ο πρόεδρος του κόμματος, Τάκης Μπαλτάκος δεν παρέστη στην συνέντευξη Τύπου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς, όπως έγινε γνωστό, έπρεπε να εκπροσωπήσει πελάτη του σε μία σημαντική δίκη.
«Δεν αποκλείουμε καμία συνεργασία στον πατριωτικό χώρο, θέλουμε έλλογες συνεργασίες, χωρίς ακρότητες, οι οποίες είναι απορριπτέες», είπε ο κ. Σαλαβράκος για το πώς βλέπει η «Εθνική Ενότητα», που κινείται στον χώρο της πατριωτικής δεξιάς και του ευρωσκεπτικισμού, τις συνεργασίες με άλλους σχηματισμούς στον ίδιο χώρο.
«Πρόθεση του κόμματός μας είναι να κατέβει στις εκλογές». «Η Εθνική Ενότητα απευθύνεται στο κομμάτι των Ελλήνων, που δεν είναι ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί, αλλά νοικοκυραίοι που βάλλονται από την κυβερνητική πολιτική τα τελευταία έξι χρόνια. Απευθύνεται ακόμη σε όσους στις προηγούμενες εκλογές προτίμησαν τον καναπέ από την κάλπη».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φτιαξανε την ΕΘΝΙΚΗ ΚΕΝΟΤΗΤΑ με την ιδια συνταγη που φτιαξανε το ΛΑΟΣ. Ολο και καποιος θα τσιμπησει και θα φαει το σανο που εχει φαινεται αφθονο στην Αμφιθεας ο χοντρος.

Ανώνυμος είπε...

Αν περιμένουν νά πάρουν από τή Χ.Α. χερέτα τους τόν πλάτανο ... , καί νικολοκαρτέρα ....
Οσο γιά τόν Καρατζατούμπα , παπαριάστικε συφιλιάστικε , παίρνει ταξί κι ερχεται ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...