Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Jurassic …Pap.



Από την "εθνοσωτήριο επανάσταση" του Ζωρζ Λε Παπ, μετά από μερικά χρόνια πηδήσαμε στο «η Ελλάδα στους Έλληνες» του Αντρε Λε  Παπ , μετά στο «λεφτά υπάρχουν» του έτερου Ζωρζ Λε Παπ, και τώρα πέφτουμε στα νύχια του Γάλλου Ζακ Λε Παπ γαμώ την ατυχία μας, που έχει ως αποστολή να διαχειριστεί ένα  φιλέτο ονομαστικής αξίας 50 δισ. ευρώ (πραγματικής, άνω του μισού τρισεκατομμυρίου) που θα εκποιηθεί για να πληρωθεί ένα μικρό μέρος (κάπου το 12%) του εθνικού χρέους των 325 δισ. ευρώ.  
Ο Ζακ Λε Παπ, υπηρετεί ως γενικός επιθεωρητής Οικονομικών στην περιφέρεια του Παρισιού και καθώς το Γαλλικό Δημόσιο έχει αναλάβει την επιτροπεία του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών θα είναι ο απεσταλμένος του και υπεύθυνος για το Υπερταμείο, στο οποίο προβλέπεται να μεταφερθούν και οι ΔΕΚΟ, όπως ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑ.ΣΥ., ΟΣΕ, ΟΑΚΑ, ΕΛ.ΤΑ, και το λουρί της μάνας.
Την περίοδο 2007-2011 είχε διατελέσει αναπληρωτής διευθυντής στο γραφείο της Κριστίν Λαγκάρντ, όταν η σημερινή επικεφαλής του ΔΝΤ ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας. Προφανώς την περίοδο αυτή δημιούργησε μια καλή επαγγελματική σχέση με την κυρία Λαγκάρντ, η οποία και τον προώθησε στη νέα του θέση στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...