Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Tου έδειξε το….. χαρτί της… και.. καθάρισε.



Χωρίς καν να δικαστεί αφέθηκε ελεύθερη η Σάσα Σταμάτη από το μονομελές αυτόφωρο Πειραιά καθώς η παρεξήγηση, όπως αποδείχθηκε, λύθηκε με την εγγραφή συγγνώμη της γνωστής δημοσιογράφου προς τον ειδικό φρουρό και την ανάκληση της μήνυσης του τελευταίου με αφορμή το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε προχθές εξω απο το αστυνομικό τμήμα Πειραιά.
Όπως υποστήριξε στην πρόεδρο η Σάσα Σταμάτη, «σέβομαι όλα τα παιδιά της αστυνομίας» και φανερά συγκινημένη ζήτησε συγγνώμη από τον ειδικό φρουρό ο οποίος ισχυρίστηκε πως δέχθηκε εξύβριση από την κ.Σταμάτη.
«Κάνω μια δουλειά η οποία απαιτεί και πρέπει να έχει σεβασμό», υποστήριξε ο ειδικός φρουρός ισχυριζόμενος πως στο συμβάν ήταν μάρτυρας ο αδελφός του ο οποίος πέρναγε τυχαία από το σημείο. Μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις και τη διαβεβαίωση και των δυο πλευρών ότι το συμβάν θεωρείται λήξαν, το δικαστήριο δεν προχώρησε στην εκδίκαση της υπόθεσης αποδεχόμενο την εγγραφή συγγνώμη της Σάσας προς τον αστυνομικό και την παράλληλη ανάκληση της μήνυσης του.
Έτσι έμεινε μόνο η ανακοίνωση των ειδικών φρουρών που μιλούσε για ισονομία και ότι ο Νόμος έναντι των πολιτών, μεταξύ αυτών και των αστυνομικών, δεν διαφοροποιείται έναντι "επωνύμων δημοσιογράφων " και απλών κοινών θνητών .
Με λίγα λόγια δικαιώθηκε η Σάσα που τον είπε ΜΑΛΑΚΑ ,εκτός εάν του υποσχέθηκε κάτι άλλο.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...