Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Aπαγωγείς Λεμπιδάκη : «αν υποθέσουμε ότι ζει, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε;».



Eπανεμφανίστηκαν οι απαγωγείς του 54χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, στην Κρήτη ανοίγοντας «διάλογο» μέσω μηνυμάτων με την οικογένεια του απαχθέντος.

Οι δράστες 4 ημέρες μετά τη γνωστή επιστολή της οικογένειας ξεκίνησαν «διάλογο» προκειμένου να εκτιμήσουν τις προθέσεις της άλλης πλευράς σχέση με τα λύτρα που διεκδικούν αλλά και για να δείξουν ότι είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον απαχθέντα όσο χρειαστεί μέχρι να πετύχουν το στόχο τους.
Το πρώτο sms που έστειλαν από καρτοκινητό «μιας χρήσης» απαξιώνει και χλευάζει την ανακοίνωση της οικογένειας την οποία μάλιστα χαρακτήρισαν «γελοία» τονίζοντας πως το μόνο που πέτυχαν είναι «τον οίκτο της κοινωνίας».
Η οικογένεια απάντησε πως θέλει ένα σημάδι ζωής. Να διαπιστώσει πως ζει ο άνθρωπος της ο οποίος βρίσκεται μακριά τους από τις 30 Μαρτίου.
Οι απαγωγείς έδειξαν να μην είναι διατεθειμένοι να μπουν σε αυτή τη διαδικασία και απάντησαν με ειρωνεία «αν υποθέσουμε ότι ζει τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε;».
Απαγωγείς και οικογένεια αντάλλαξαν 3-4 sms σε διάστημα περίπου δύο ωρών και στη συνέχεια έπεσε …σιγή ασυρμάτου. Το κινητό «μιας χρήσης» είναι και πάλι απενεργοποιημένο και δεν υπάρχει καμία απάντηση στα μηνύματα της οικογένειας.


Όλα δείχνουν ότι το θρίλερ της απαγωγής θα κρατήσει πολύ ακόμα ενώ οι δράστες επιδιώκουν την ψυχολογική κατάρρευση της οικογένειας θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να πάρουν το τεράστιο χρηματικό ποσό των 70 εκατ. ευρώ, σε χρησιμοποιημένα χαρτονομίσματα των 5, 10 και 20 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...