Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Τα παιδιά ήταν σε διάσταση, αλλά …δεν το ήξεραν.Από εδώ και πέρα όλοι θα  βάζουν τα μαύρα στις γυναίκες τους, και όταν τους πιάσουν , θα δηλώνουν ότι είναι σε…διάσταση. Είναι…σύννομο.
 Η κίνηση του Κούλη , να μην συμπεριλάβει στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που κατέθεσε, τις οικονομικές δραστηριότητες της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, για την περίοδο που τελούσαν σε διάσταση αναμένεται πως θα κριθεί σύννομη.
Έτσι, η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στο αρχείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, η εισήγηση του ανώτατου δικαστικού που μετέχει σε αυτήν ως εκπρόσωπος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ανέφερε πως, βάσει νόμου, οι πολιτικοί δεν υποχρεούνται να συμπεριλαμβάνουν στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης τον/την εν διαστάσει σύζυγό τους για όσο διάστημα διαρκεί η διάσταση.
Κοινοβουλευτικές πηγές πάντως θέλουν την Επιτροπή να επιθυμεί να εξετάσει περαιτέρω το ακριβές χρονικό διάστημα πριν και μετά τη διάσταση, κατά το οποίο ο νόμος επιτρέπει τη μη συμπερίληψη του/της συζύγου στη δήλωση πόθεν έσχες.


Αυτό το καθίκι θέλει να μας κυβερνήσει. Ούτε το σπίτι του δεν μπόρεσε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...