Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Survivors.



Όσοι χαρακτήρισαν υπερβολικά τα όσα ειπώθηκαν περί μετάθεσης πρόσφατα της ομιλίας Τσίπρα στη Βουλή προκειμένου να μην συμπέσει χρονικά με το Survivor, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.
Η συζήτηση που ζήτησε η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή για τα της συμφωνίας είχε προγραμματιστεί για τις 5 Ιουλίου, αλλά μετατέθηκε δυο ημέρες νωρίτερα, προκειμένου να μην συμπέσει με τον ημιτελικό και τον τελικό του δημοφιλούς ριάλιτι!

Το ραβασάκι της ΑΑΔΕ
«Η κατάσταση την οποία βιώνει ο επιχειρηματικός κόσμος έχει πλέον ξεφύγει από κάθε όριο». Με τη φράση αυτή ο Ιωάννης Φωτιάδης, επικεφαλής της Επιμελητηριακής Ομάδας Νέοι Ορίζοντες στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, επιχειρεί να περιγράψει την απόγνωση με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι βιοτέχνες συνάδελφοί του τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη όταν τους επιδόθηκε από δικαστικό επιμελητή το γράμμα της αναγκαστικής κατάσχεσης εις χείρας τρίτων.

Στις 7 Ιουνίου, το ραβασάκι της ΑΑΔΕ χτύπησε την πόρτα μιας οικογενειακής επιχείρησης η οποία κατασκευάζει κάγκελα. Ένας από τους προμηθευτές της επιχείρησης χρωστά στην Εφορία 34.197,51 ευρώ. Το δικαστικό τμήμα Εφορίας της Θεσσαλονίκης, έχοντας εξαντλήσει τα κλασικά μέτρα κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών του οφειλέτη, στράφηκε στον πελάτη του. Το ραβασάκι έλεγε ότι «κατάσχω αναγκαστικά στα χέρια σας ως τρίτου όσα οφείλετε ή μέλλετε να οφείλετε από συναλλαγές ως πελάτης του πιο πάνω οφειλέτη και μέχρι του ποσού των 34.197,51 ευρώ και σας προσκαλώ, όπως εντός οκτώ ημερών από την επίδοση του παρόντος ή εντός δέκα ημερών αν πρόκειται για πιστωτικό ίδρυμα, για την ικανοποίηση των απαιτήσεων του Δημοσίου, να καταθέσετε τα κατασχεμένα χρήματα στη ΔΟΥ αν πρόκειται για εγχώριο νόμισμα, ή τις κινητές αξίες ή ξένα νομίσματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή παραδώσετε στο Συμβολαιογράφο, ή Ειρηνοδίκη ή Πρόεδρο της κοινότητας εάν πρόκειται για κινητά πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...