Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Γιατί δεν εγκαθίσταται στο… υπόγειο, για να δουλεύουν και …υπογείως ;



Τα γραφεία του, στο κτίριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), εγκαινιάζει σήμερα το μεσημέρι  το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου. Τα γραφεία του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου βρίσκονται στον 8ο όροφο του ΕΒΕΑ.  
Στα εγκαίνια θα παραστούν ως τιμώμενα πρόσωπα οι Σαββίδης, Μαρινακης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος, καθώς και άλλοι διώκτες του λαθρεμπορίου.

Το πλαίσιο του Πρωτόκολλου Συνεργασίας,  θα υπογράψουν, αύριο, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, το σχετικό Πρωτόκολλο Συνεργασίας προβλέπει μεταξύ άλλων τη διοργάνωση ημερίδων και λοιπών εκδηλώσεων με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων για κάθε θέμα σχετικό με το λαθρεμπόριο στα προϊόντα που υπόκεινται σε Ε.Φ.Κ, την ευαισθητοποίηση του κοινού, κυρίως με την επισήμανση των κινδύνων που εγκυμονεί για τη δημόσια ασφάλεια, την υγεία και την εθνική οικονομία η λαθρεμπορία των καπνικών, αλκοολούχων και πετρελαιοειδών προϊόντων και την παροχή πληροφοριών για τις συμπεριφορές που πλήττουν το νόμιμο εμπόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...