Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Νέα ευρήματα κλοπιμαίων από την σπείρα.



Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις πολυμελείς σπείρες, που «ξάφριζαν» σπίτια διάσημων και εταιρείες, στην Αττική και άλλες περιοχές της χώρας.
Πρόκειται για τις εγκληματικές οργανώσεις που είχαν εξαρθρωθεί στις 2 Νοεμβρίου 2016. Στις έρευνες που συνεχίζει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε δύο διαμερίσματα στο Χαλάνδρι πάνω από 700 κιλά χρυσαφικά, ασημικά και κοσμήματα, ανάμεσά τους ρολόγια, δαχτυλίδια, σταυροί και άλλα, καθώς και ποσότητα διαμαντιών μεγάλης χρηματικής αξίας.
Επίσης, βρέθηκαν πάνω από 100.000 ευρώ σε μετρητά. Ολα αυτά, τα είχε κρύψει σε διάφορους χώρους των διαμερισμάτων ο 43χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί στις 16 Ιουνίου. Μαζί του την ίδια ημέρα είχε συλληφθεί και μία 40χρονη. Οι δυο τους διατηρούσαν ενεχυροδανειστήρια- δύο από αυτά στο Μενίδι- και διέθεταν για ρευστοποίηση στην αγορά κοσμήματα που προέρχονται από τη δράση των δύο εγκληματικών οργανώσεων αλλά και από τη δράση άλλων κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου.
Υπενθυμίζεται πως όπως είχε προκύψει από τις έρευνες τον περασμένο Νοέμβριο, όπως εξαρθρώθηκε η σπείρα και συνελήφθησαν τα ηγετικά της στελέχη, ανάμεσα στους κλεπταποδόχους της συμμορίας ήταν και ο Αλέξανδρος Αγλούπας, ο οποίος συνελήφθη την ίδια μέρα με τους "εγκεφάλους" και πλέον έχει προφυλακιστεί.


Στη… φάκα οι κλεπταποδόχοι της "σπείρας των διασήμων"

 

Σπείρα Ρομά: Αυτοί είναι οι 38 που ξάφριζαν διάσημους – Μεταξύ τους και ο Αγλούπας  ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...