Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Εάν δεν ήταν ακροδεξιόστροφος, θα του έκαναν επίθεση τα κομμούνια ;



Κατά της ιδιοκτησίας του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην περιοχή Αλσούπολη Νέας Ιωνίας στράφηκε με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νέας Ιωνίας, δημοτική παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για απόπειρα χτυπήματος της απεργίας των εργαζόμενων τους ΟΤΑ.  Κάλεσε παράλληλα τον δήμαρχο να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην επαναληφθεί το φαινόμενο ιδιωτών να μαζεύουν σκουπίδια.

Μεταξύ άλλων η καταγγελία  των δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αναφέρει:

«Παρακαλούμε να ενημερωθεί άμεσα ο δήμαρχος και να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα με παρέμβασή του ώστε, να μην ξαναεμφανιστεί παρόμοιο φαινόμενο ιδιωτών να μαζεύουν σκουπίδια στην Ν. Ιωνία.

Ξέχασαν όμως τα κουμμουνιστο-λαμόγια να αναφέρουν πως οι ομάδες συνδικαληστών έχουν καταλάβει τα αμαξοστάσια των δήμων και τους ΧΥΤΑ κι ως εκ τούτου οι εργαζόμενοι προσέρχονται κανονικά στην εργασία τους, χτυπάνε την κάρτα προσέλευσης τους αλλά δεν εργάζονται γιατί ο χώρος εργασίας τους τελεί υπό...κατάληψη. Κάποιες μέρες δηλώνουν «στάση εργασίας» κι όχι απεργία, το οποίο θεωρητικά σημαίνει ότι χάνουν το μισό μεροκάματο εκείνης της μέρας, μόνο όμως αν δώσει σχετική εντολή ο δήμαρχος -με τους περισσότερους να διστάζουν.

Αν διαβάσετε προσεκτικά την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, θα δείτε ότι αυτή την εβδομάδα η μόνη μέρα απεργίας είναι η Πέμπτη, δηλαδή μόνο όσοι δηλώσουν ότι απεργούν την Πέμπτη, θα χάσουν το μεροκάματο της Πέμπτης. Κατά τα λοιπά, πληρώνονται κανονικά και φυσικά στηρίζουν τις κινητοποιήσεις...

Δεν γνωρίζουμε αν τα παραπάνω ισχύουν για όλους τους δήμους της χώρας αλλά γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι αυτό συμβαίνει σε αρκετούς δήμους της Αττικής αλλά και της περιφέρειας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕδες, απόγονοι τουρκαλβανοτσάμηδων και "σλαβομαλακεντόντσκι"...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ??
ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ?? ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ?? ΟΧΙ !!
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ !!
ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ?? ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ MOSSAD !! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΙΠΟΔΟ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...