Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 7ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.



Με την υπογραφή κοινής Διακήρυξης από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ  και εκπροσώπους φορέων της Γερμανικής Αυτοδιοίκησης, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της 7ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης παρουσία 480 συμμετεχόντων εκ των οποίων 185 Ελλήνων εκπροσώπων-Γερμανοτσολιάδων  από την τοπική αυτοδιοίκηση. Στη Διακήρυξη διατυπώνεται, μεταξύ άλλων, η κοινή διαπίστωση ότι η διασυνοριακή συνεργασία, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, αποτελεί μια χρήσιμη ανταλλαγή εμπειριών για όλους τους ενδιαφερόμενους, επισημαίνεται επίσης η σημασία της δημιουργίας της κοινής Πολιτικής Επιτροπής για την Τοπική Αυτοδιοίκησης, που απαρτίζεται από Ανώτατα Στελέχη των δήμων και περιφερειών καθώς και εκπροσώπους επιμελητηρίων των δύο χωρών και υπογραμμίζεται πως μέσω της Ελληνογερμανικής συνεργασίας προβάλλονται κοινά πεδία δράσης, καλές πρακτικές και υποδεικνύονται τρόποι μελλοντικής ανάπτυξης της δομής και του περιεχομένου της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Κονδυλίων από τους ελληνικούς και γερμανικούς Δήμους και τις Περιφέρειες και ανακοινώνεται η έγκριση της δημιουργίας του Ελληνογερμανικού Γραφείου Νέων καθώς και η συμμετοχή των Ελλήνων της Γερμανίας, στις εργασίες της Εθνοσυνέλευσης. Από τις εργασίες της Εθνοσυνέλευσης αναδείχθηκαν καλές πρακτικές που εφαρμόζονται σε πόλεις των δύο χωρών, έγινε ανταλλαγή τεχνογνωσίας και συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία μας με στόχο την ισότιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών στην Ελλάδα και στη Γερμανία.

Μπροστά τους ο Λογοθετόπουλος και ο Τσολάκογλου  ήταν….αντιναζί.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

410.322 ήταν οι νέοι οφειλέτες τον Σεπτέμβριο στην Γερμανική εφορία , φθάνοντας συνολικά σε 4.267.408 οφειλέτες φορολογούμενους. Αν από τα δέκα εκατομμύρια αφαιρέσουμε: 1) το 1% που κατέχει το 57% του ελληνικού πλούτου, 2) το 10% (μέσα τους είναι και το πιο πάνω 1%) που κατέχει το 90% του πλούτου (δηλαδή ένα εκατομμύριο Έλληνες), 3) 500.000 που έφυγαν στο εξωτερικό και 4) το 30% του πληθυσμού που είναι ανήλικοι, τότε όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή όλος σχεδόν ο ενεργός πληθυσμός, χρωστάμε στην εφορία.

Ανώνυμος είπε...

30.000 ευρω χρωσταει ο καθε Γερμανος φορολογουμενος, οσα χρωσταγαμε εμεις πριν τα μνημονια. Οι επομενοι ειναι και θα ερθει η ωρα που θα το καταλαβουν.
https://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/germany

Ανώνυμος είπε...

Στη Τηλο, στο δημοτικο σχολειο. Εχει 23 παιδακια, τα 20 Αλβανακια και ενα απο Βουλγαρια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...