Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Ανοίχτε τα τρελάδικα να βγει ο κόσμος... μέσα.


Άντε να πάρουμε τα βουνά .

Μια νέα δημοσκόπηση δημοσιεύει το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής. Η δημοσκόπηση έγινε από την εταιρία Καπα Research και εμφανίζει την διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις 4,7 μονάδες! Ευτυχώς δεν προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ! Μετά την δημοσιοποίηση της έρευνας απογειώθηκαν οι κρατήσεις στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ από Έλληνες που ετοιμάζονται να μετοικήσουν για πάντα. Aιτία τα εγχώρια Βλαμμένα Γιλέκα που εξακολουθούν να ψηφίζουν Σύριζα. Ακολουθούν τα θλιβερά ευρήματα της έρευνας σχετικά με τις προτιμήσεις του οξυδερκούς Ελληνικού λαού.
Διαφορά 4,7 μονάδων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, «δείχνει» πανελλαδική έρευνα της Καπα Research, που διενεργήθηκε από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2018, σε δείγμα 1004 ατόμων σε όλη την Ελλάδα, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις.

Στην πρόθεση ψήφου:

ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 20,3%,
η ΝΔ 25% και ακολουθούν
Χρυσή Αυγή 7,9%,
ΚΙΝΑΛ 6,4%,
ΚΚΕ 5,8%,
Ποτάμι, 1,5%,
ΑΝΕΛ 2,2%,
Ένωση Κεντρώων 2,3%,
Λαϊκή Ενότητα 1.3%,
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1.1%,
Ελληνική Λύση 1,8% ‘
Αλλο Κόμμα απαντά το 3,3%,
Άκυρο/λευκό 1,7%,
Δεν έχω αποφασίσει 12,6% Αποχή 6,8%.

Στην ίδια δημοσκόπηση, το 52% απάντησε ότι τα βγάζει πέρα δύσκολα ή πολύ δύσκολα. Το 39% απάντησε «ούτε εύκολα, ούτε δύσκολα», ενώ μόλις το 8% απαντά «πολύ εύκολα, εύκολα».

1 σχόλιο:

Παναγια Ιεροσολυμιτισσα είπε...

καραστημενες ειναι οι δημοσκοπησεις.τα αποτελεσματα μαγειρευονται απο τη singular logic κ εχουν αποφασισθει πολυ πριν τις εκλογες.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.καταλαβετε το.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...