Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Μάλιστα....




Ως λύση, στο πρόβλημα των αραιοκατοικημένων νησιών, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Roads προτείνει να καλύψουμε τα πληθυσμιακά κενά με λαθρομετανάστες αντί για Έλληνες που θα τους δοθούν οικονομικά κίνητρα! Θέλουν να δημιουργήσουν νησιωτικά «χαλιφάτα», τα οποία θα φιλοξενήσουν πληθυσμούς λαθρομεταναστών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον Ελληνισμό.

Ένας κάτοικος τον ρωτάει: «Να έρθουν εδώ και να τους πληρώνουν. Γιατί το Κράτος δεν πληρώνει εμάς (τους Έλληνες» να ζούμε εδώ;».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στις εξετασεις του Lower ηταν το θεμα για το οποιο σου εγραψα πριν.
Στη θεωρια ειχε δυο επιλογες. Τι θα επελεγαν και γιατι.
Η πρωτη επιλογη ηταν να χτιστει ενα παρκινγκ για αυτοκινητα μεσα στην πολη για 5.000 αυτοκινητα μεσα σε 18 μηνες.
Η δευτερη επιλογη ηταν να χτιστει ενα παρκινγκ εξω απο την πολη στο οποιο εκει θα παρκαραν τα αυτοκινητα τους και εν συνεχεια θα πηγαιναν στην πολη με λεωφορειο......

Στα γραπτα ηταν να αναλυσουν τα ατυχηματα που γινονται σε ενα παρκο και να πουν τη γνωμη τους για το αν εκανε καλα ο δημαρχος που απαγορευσε στους....... ποδηλατες να πηγαινουν εκει.

Καταλαβαινεις πως δουλευει το συστημα και τι μας ετοιμαζουν για "ελευθερια κινησεων" και οχι μονο, η ελευθερια γνωμης ηδη αν δεν συμβαδιζει με τη δικη τους αποτελει φασιστικη εκφραση!
Πολεις στρατοπεδα! Αυτοι που μιλανε για φασισμο και ρατσισμο αυτοι οι ιδιοι θα επιβαλλουν και τον ρατσισμο και τον φασισμο!
Την αρχη την εκαναν με τους καπνιστες και ο μαλακας ο κοσμος τσιμπησε! Μετα εγιναν ολοι φασιστες! Μετα θα φταινε οι ποδηλατες, οι χοντροι, οι καραφλοι, οι Πιστοι, οι κρεατοφαγοι, οι φυσιολατρες, οι ιστορικοι που θα τολμουν να μιλησουν για την πραγματικοτητα των ιστορικων γεγονοτων, οι φιλοζωοι, και θα μας κανουν ΖΟΥΓΚΛΑ φιλε μου!
Αυτα τα απλα πραγματα δεν μπορει να τα κατανοησει ο καθε καργιολης που εχω μιλησει μαζι του!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...