Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Τρέξτε στα σούπερ μάρκετ για προμήθεια ...καφέ. ...


Αίσθηση προκαλεί νέα ανάρτηση του Ρουβίκωνα στο Facebook! Σύμφωνα με αυτή, προαναγγέλεται ανάληψη δράσης από τις 10 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με αντίστοιχες αντιεξουσιαστικές ομάδες του εξωτερικού.  Όπως τονίζεται, οι εν λόγω ομάδες θα δράσουν από τις 10.12 «με τους δικούς τους όρους και ατζέντα.  Μέχρι στιγμής... στην «πρωτοβουλία» (όπως τη χαρακτηρίζει) αυτή, εντάσσονται ομάδες από Μεξικό , Γαλλία , ΗΠΑ , Ισπανία , Αργεντινή , Γερμανία , Αλγερία , Βέλγιο , Ρουμανία , Βραζιλία, Αυστραλία , Ιταλία , Ινδονησία , Πορτογαλία , Αγγλία , Καναδά.  Τι θα συμβεί ακριβώς;
Καλούμε λοιπόν σε όλο τον κόσμο αναρχικά, αναρχοσυνδικαλιστικά, αναρχοκομμουνιστικά, αντιεξουσιαστικά, ελευθεριακά και αυτόνομα σχήματα, οργανώσεις και άτομα να συντονιστούν στις 10 Δεκέμβρη δρώντας και παρεμβαίνοντας στα δικά τους ζητήματα με τους τρόπους που τους ταιριάζουν, κάνοντας παράλληλα αυτή τους την κίνηση μέρος μιας διεθνούς πραγματικότητας.  Μέχρι στιγμής, και ο αριθμός αυξάνεται, στην πρωτοβουλία αυτή συντονίζονται δυνάμεις απο τις παρακάτω χώρες: Ελλάδα , Μεξικό , Γαλλία , ΗΠΑ , Ισπανία , Αργεντινή , Γερμανία , Αλγερία , Βέλγιο , Ρουμανία , Βραζιλία, Αυστραλία , Ιταλία , Ινδονησία , Πορτογαλία , Αγγλία , Καναδά». 
Μουσουλμάνοι μετανάστες ετοιμάζονται για συγκρούσεις με την αστυνομία στη Μασσαλία. Τα "κίτρινα γιλέκα" είναι έτοιμα  για το δεύτερο γύρο της σύγκρουσης με την κυβέρνηση. Σε μήνυμά τους στο διαδίκτυο προειδοποιούν τον γενικό πληθυσμό να κάνει προμήθειες γιατί που έρχεται από τις 10 Δεκεμβρίου δε θα έχει σχέση με τίποτα από ότι έχουν δει μέχρι τώρα.  Ποιο συγκεκριμένα αναφέρουν:...
  «Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τον πληθυσμό: Είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Κάντε αμέσως προμήθειες: Καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα.  Πρόκειται να μπλοκάρουμε τα πάντα αρχίζοντας από τις 10 Δεκεμβρίου. Θα σταματήσουμε μόνο όταν εφαρμοστούν όλα όσα ζητάμε.  Αρκετά μέχρι τώρα που μας έχουν περάσει  για χαζούς.    Θέλουμε να ζήσουμε και όχι απλώς να επιβιώσουμε.  Ελάτε μαζί μας στις 10 Δεκεμβρίου. Κανένα σχολείο ανοικτό, καμία κυβερνητική υπηρεσία. Θα μπλοκάρουμε όλες τις εισόδους και εξόδους στα αεροδρόμια, στα σούπερ μάρκετ στα γραφεία στα καταστήματα.  Ειδοποιούμε τον πληθυσμό: Ή ελάτε μαζί μας ή μείνετε σπίτι. Εμείς τα κίτρινα γιλέκα δεν θέλουμε τη βία, αλλά δεν θα σταματήσουμε εξαιτίας και μόνο των ωραίων  λόγων. Θέλουμε πράξεις».
 Την ίδια ώρα στη Μασσαλία χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες βορειοαφρικανικής καταγωγής ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε διαδηλώσεις.  Ο λόγος για μια άτυχη 80χρονη γυναίκα από την Αλγερία η οποία βρήκε το θάνατο από δακρυγόνο της αστυνομίας.  Όπως αναφέρεται χιλιάδες Μαροκινοί, Αλγερινοί και Τυνήσιοι ετοιμάζονται για μαζική διαδήλωση στην πόλη.


Ξέχασαν να γράψουν την Γερμανόδουλη δήθεν κυβέρνηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα ειναι αργα να τους πεις. Ας πανε να φορτωσουν τα αδεια τους ραφια περιμενοντας πρωτα να πληρωθουν στα τελη....... Δεκεμβριου!
Οταν τους ελεγα να φορτωσουν γελουσαν και με ειχαν για τον μαλακα του σογιου! Γελουσαν ολοι! Τωρα θα παρουν τα @@ μου! Οποιος μου ερθει να μου πει ξερεις πειναω, τον εχω σφαξει σου μιλαω ειλικρινα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...