Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Πάλι τσακώθηκαν οι πουτάνες στο μπουρδέλο.


Άγριος καβγάς ξέσπασε στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή με εκφράσεις πεζοδρομίου παρά κυνοβουλίου.
Την ένταση πυροδότησε η αναφορά της Τσακαλώτου στην χθεσινή ομιλία Μητσοτάκη για την οποία είπε ότι ήταν ό,τι πιο διχαστικό έχει ακούσει. «Ποτέ δεν είπαμε εχθές ότι υπάρχουν προδότες εδώ. Ο πρωθυπουργός μάλιστα είπε ότι οι διαφωνίες είναι θεμιτές» προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων σε γαλάζιους και πράσινους βουλευτές, οι οποίοι υπενθύμιζαν στην  Τσακαλώτο  ότι βολευτές του κυβερνητικού συνασπισμού χαρακτήριζαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ως «Τσολάκογλου», «προδότες» και «γερμανοτσολιάδες».
Η χωνέτα Καββαδία του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη προς τον Λεωνίδα Γρηγοράκο είπε «κάτσε κάτω ρε γελοίε. Τα ίδια που λέει ο Βενιζέλος λες και εσύ».
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ πάντως υποστηρίζουν ότι η αρχή έγινε από τον  Γρηγοράκο που απευθυνόμενος στην Καββαδία είπε: «Κάτσε κάτω ρε τσόκαρο. Πήγαινε σε κανέναν υπουργό της Νέας Δημοκρατίας να σε διορίσει»
Η ένταση κλιμακώθηκε όταν ο βολευτής των ΑΝΕΛ Κατσίκης ενοχλήθηκε από την αποχώρηση βολευτών από την αίθουσα την ώρα που ξεκινούσε την ομιλία του. Ο  Κεγκέρογλου τον αποκάλεσε αναιδέστατο και ο καβγάς δεν άργησε να φουντώσει.
«Είστε αναιδέστατος. Είμαστε εδώ και σας ακούμε» είπε ο  Κεγκέρογλου.
Ο Κατσίκης εκεί, βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε με σκληρή γλώσσα στον  Κεγκέρογλου:. «Όχι σε εμένα αυτά, Κεγκέρογλου, στους παλιάτσους που σε περιβάλλουν… Περισσότερο σεβασμό, κάνεις φασαρία, ντροπή σου», άρχισε να φωνάζει ο Κατσίκης και ανεβάζοντας περισσότερο τους τόνους, είπε: «Αν ψάχνεις να βρεις αναιδέστατους κοίτα στον καθρέφτη και φτύσε τον καθρέφτη μέχρι να μαυρίσει το είδωλό του και αν θέλεις και συνέχεια εδώ είμαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...