Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Που είσαι χούντα που΄λεγες, πως θα γινόμουν άλλος.



ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Εγκαινιάζει σταθμό ο Παττακός - Τσίπρας χωρίς να υπάρχει... Μετρό


«Το μετρό Θεσσαλονίκης είναι εδώ», έστω κι αν οι πιο φιλόδοξες προβλέψεις τοποθετούν την έναρξη της λειτουργίας του το 2020, δήλωσε ο βλαμμένος, απευθύνοντας χαιρετισμό στα εγκαίνια του μετρό «Συντριβάνι» στη Θεσσαλονίκη. Αν και ο πρόεδρος του μετρό τοποθέτησε την έναρξη της λειτουργίας αργότερα, ο βλαμμένος υποστήριξε ότι το μετρό θα ξεκινήσει να δέχεται κόσμο τον Φεβρουάριο του 2020.

«Πιστεύω ότι με την ολοκλήρωση αυτού του έργου το α’ εξάμηνο του 2019 θα γίνουν οι δοκιμές των συρμών.
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δειτε τι βρηκα...ξυπναει σιγα σιγα ο κοσμος....
οποιος δεν ξερει αυτο δεν ξερει τιποτα στη ζωη του
διαδωστε το παντου!!!!!!!!!!!!!!!

Η αποσιώπησις των Αριστερών τερατωδων ανείπωτων εγκλημάτων και απίστευτων εθνοπρδοσιών εις βάρος της Ελλάδος και του ελληνικού λαού, δεν έγινε διά να επιτευχθή συμφιλίωσις. Έγινε κατόπιν εντολών από το εξωτερικό, ώστε τα εργαλεία των Σιωνιστών, να συνεχίσουν το εθνοκτόνο έργον τους μέχρι σήμερα.

Αποτέλεσμα αυτής της «πολιτικής», ήταν η καταστροφή της Ελληνικής παραγωγής και ο εξαριστερισμός του μεγαλυτέρου μέρους των Ελλήνων.

Όλοι οι πρωθυπουργοί από το 1945 μέχρι σήμερα (με εξαίρεσιν την περίοδον της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου), ήταν καθοδηγούμενοι, προς αυτήν την κατεύθυνσιν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ Ο ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΤΟ 1973 ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΡΙΓΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΜΕΣΑ !!

Ἡ Πελασγική είπε...

Ἀγαπητό ἴχνος,ἄν καί δέν ἔχω καμμία ἀπολύτως διάθεσιν νά ὑπερασπιστῶ τήν κυβέρνησιν τῶν συνταγματαρχῶν,δέν μπορῶ παρά νά ἐπισημάνω πώς ἄλλο πρᾶγμα ἡ θεμελίωσις καί ἄλλο τά ἐγκαίνεια ! Τεραστία ἡ διαφορά,δέν νομίζετε;

Τώρα ὅσον ἀφορᾶ γιά τό «δέν ἔγινα ἄλλος»,πῶς εἶναι δυνατόν νά γίνω,ὅταν 200 χρόνια τά ἴδια ῥεμάλια,κληρονομικῷ δικαιόματι,μέ ἐξουσιάζουν; Καί γιά νά μποροῦν νά τό κάνουν,ἀενάως,πρέπει νά μ'ἔχουν σέ καταστασιν ἀποβλακώσεως. Συμφέρει κανέναν ἀπό ὅλους αὐτούς τούς χαραμοφάηδες,συντηρουμένους ἀπό τό κρατικό κορβανά (βλέπε κοροϊδάρα λαό) νά βγάλῃ ἀπό τόν λήθαργο τόν Ἕλληνα;

Τά εὐκόλως ἐννοούμενα,δῆλα δή...

Ἡ Πελασγική

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...