Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Δεν πας πουθενά – πουθενά...εδώ θα μείνεις.


Οι δικαστικές αρχές απαγόρευσαν την έξοδο από την χώρα στον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα. Συγκεκριμένα, η 4η ανακρίτρια, Φαίδρα Καραγιάννη με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας εισαγγελέως επέβαλε στον Μιχάλη Σάλλα, που διετέλεσε επί μία 25ετία πρόεδρος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγυοδοσίας 120.000 ευρώ.
Οι περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον  Σάλλα μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που αντιμετωπίζει σχετικά με ζημία που προκλήθηκε στην τράπεζα από αγοραπωλησίες ακινήτων.
Η δίωξη σε βάρος του  Σάλλα είχε ασκηθεί μετά από παραγγελία του πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος, Παναγιώτη Αθανασίου, σε συνδυασμό με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου, που προβλέπει ακόμα και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης σε περίπτωση ενοχής.
Η παραγγελία του κ. Αθανασίου είχε βασιστεί σε πόρισμα-καταπέλτη 52 σελίδων του αναπληρωτή εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γαληνού Μπρη, ο οποίος είχε διαπιστώσει την τέλεση του αδικήματος της απιστίας κατ' εξακολούθηση σε βάρος της Τράπεζας.
Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλα 28 πρόσωπα, που είναι πρώην στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς.


ΣΤΟΠ και στη σύζυγο Λιακουνάκου, από το ΣτΕ: Εμπλέκεσαι σε κακούργημα διακίνησης ναρκωτικών, απαγορεύεται να πας εξωτερικό. Αγρίεψαν απότομα οι δικαστές και ρίχνουν «φάπες» στην «υψηλή κοινωνία» των λεφτάδων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...