Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ο ...τρεχαλάκης.


 Για το σχεδιασμό και τις δραστηριότητες της Νουδούλας  μίλησαν κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Τσιάρας.
Ο Αυγενάκης θα παραμείνει στη θέση του γραμματέα, διότι μεταξύ άλλων έχει και την αρμοδιότητα για τις επαφές με τους υποψηφίους δημάρχους, αλλά και καθώς όπως φαίνεται ο Κούλης είναι ικανοποιημένος με τους χειρισμούς του.
Ενδεικτικό είναι εξάλλου ότι ο Κούλης μετά την ομιλία Αυγενάκη κάλεσε τους συνέδρους να χειροκροτήσουν θερμά το γραμματέα του κόμματος, επαινώντας το πόσο δραστήριος είναι και λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τρέχει τόσο που μοιάζει να είναι σε δύο μέρη ταυτόχρονα”.


Πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να θεωρείς τον Τσίπρα...μαλάκα. Τον Μάιο έχουμε διπλές εκλογές αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές , και νομίζεις ότι ενώ γνωρίζει πως θα χάσει τις βουλευτικές, θα προσφύγει σε αυτές, απεμπολώντας την όποια εξουσία και έλεγχο ; Επιτέλους σταμάτα ρε πανηλίθιε να κοροϊδεύεις τον κοσμάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...