Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

«Δεν συντρέχουν πλέον λόγοι»


Αποφυλακίζεται ο Ριχάρδος. Του επιβλήθηκε εγγύηση 200.000 ευρώ. Μαζί του αποφυλακίζονται και άλλοι επτά. Είχαν προφυλακιστεί για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού.
Η αποφυλάκιση του Ριχάρδου είναι πλέον γεγονός, οπως και των άλλων 7 κατηγορούμενων που είχαν προφυλακιστεί για την συμμετοχή τους στο αποκαλούμενο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού. Όλοι αφήνονται ελεύθεροι με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.
Οι δικαστές του Συμβουλίου με το πολυσέλιδο βούλευμα τους, κρίνουν ότι δεν γίνονταν «λαθραία εξαγωγή χρυσού» στην Τουρκία από τον γνωστό ενεχυροδανειστή και τους συγκατηγορουμένους του, αλλά εξαγωγή «λαθραίων εμπορευμάτων».

Δεν έχει νόημα τώρα να σχολιάσουμε το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου με το οποίο αποφυλακίζεται ο Ριχάρδος και οι άλλοι εφτά συγκατηγορούμενοι του, που όλοι μαζί θησαύριζαν εκμεταλλευόμενοι την μιζέρια και δυστυχία των λαϊκών στρωμάτων.
Για την δικαιοσύνη υπάρχει ένα είδος ανθρώπων που τους αξίζει μια ιδιαίτερη "κατανόηση" και τους πέφτει "βαρύ" το να βρεθούν κρατούμενοι σε "σωφρονιστικά ιδρύματα".
Είναι αυτή η κατηγορία ανθρώπων 'τύπου" Ριχάρδου.
Άλλωστε οι φυλακές τους προορίζονται για Αγιάννηδες και φτωχές γυναίκες που πλαστογραφούν ένα απολυτήριο δημοτικού για να βρουν δουλειά σαν καθαρίστριες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΝΟΛΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΚΑΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΞΕΡΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ.

Ίσως είναι νορμάλ ράβδοι χρυσού να ταξειδεύουν πρός Τουρκία με το λεωφορείο.

Ισως να ειναι νορμάλ να μεταποιείται και να εμπλουτίζεται ο χρυσός σε χυτήριο και να εξάγεται χωρίς να πληρώνονται φόροι.

Το Μαξίμου απο ότι φαίνεται ακολουθεί την παράδοση. Δουλίτσες και επικοινωνιακά παιγνίδια με το αζημίωτο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...