Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Βόμβα στον ΣΚΑΪ.


Εκτεταμένες καταστροφές άφησε πίσω της η έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ. Χρησιμοποίησαν 5 κιλά εκρηκτικής ύλης.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για βόμβα που κατασκευάστηκε από άτομο με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, καθώς ο κατασκευαστής πέτυχε την «τέλεια έκρηξη», αφού από τον εκρηκτικό μηχανισμό δεν έμεινε το παραμικρό υπόλειμμα.O μηχανισμός λειτούργησε σαν χοάνη με αποτέλεσμα να προκαλέσει εξαιρετικά εκτεταμένες ζημιές όχι μόνο στο κτήριο του ΣΚΑΙ, αλλά και στη γύρω περιοχή.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί δύο άτομα πλησίασαν λίγο μετά τη μία και μισή στο σημείο. Κινούνταν με μηχανή. Ο ένας εξ αυτών τοποθέτησε τη βόμβα κοντά στο πεζοδρόμιο, αλλά σε σημείο με οπτική επαφή με το κτήριο του ΣΚΑΙ.
Πιθανότατα για να πλησιάσουν απαρατήρητοι χρησιμοποίησαν την κοντινή υπόγεια διάβαση όπου δεν υπάρχουν κάμερες.
Για τη διαφυγή τους προς το παρόν είναι άγνωστη η διαδρομή που ακολούθησαν, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι έχουν καταγραφεί από κάμερες κυκλοφορίας καταστημάτων και επιχειρήσεων.
Από τις πρώτες ενδείξεις και με βάση το γεγονός ότι έχουν λυγίσει τα κάγκελα και λείπει ένα μέρος του τοιχίου φαίνεται ότι οι τρομοκράτες είχαν τοποθετήσει τη βόμβα σε σακίδιο το οποίο άφησαν στα κάγκελα ή στη βάση από τα κάγκελα πάνω στον τοίχο.
Oι αστυνομικοί προς το παρόν βλέπουν  πίσω από το χτύπημα της Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών η οποία συνηθίζει να δρα με παρόμοιο τρόπο και είναι η μόνη που σύμφωνα με έμπειρους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής είναι σε θέση σήμερα να πραγματοποιήσει ένα ανάλογο χτύπημα.
Οι Αρχές βλέπουν κοινά στοιχεία στον τρόπο δράσης με το χτύπημα στην κατοικία του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρου Ντογιάκου, στον Βύρωνα με παγιδευμένη με εκρηκτικά μοτοσικλέτα.
 Η βόμβα ήταν τοποθετημένη μέσα σε σακίδιο πλάτης και αφέθηκε στο πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με την Αστυνομία η βόμβα εξερράγη στις 2.37 το πρωί.  Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε μέχρι την περιοχή της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, έσπασαν τζάμια ακόμα και στον 5ο όροφο.
Άγνωστος, ο οποίος δεν τηλεφώνησε με απόκρυψη, ανέφερε πως δεν ήταν φάρσα και άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας και εκκενώθηκε το κτίριο στο οποίο βρίσκονται τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού.


Με μια ανακοίνωση απαντά ο ΣΚΑΙ στην βομβιστική επίθεση που έγινε με στόχο τον ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό τα ξημερώματα. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ο ΣΚΑΙ αναφέρει ότι «η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει». Η διοίκηση του σταθμού κατηγορεί κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικούς μηχανισμούς που κατέστησαν τον σταθμό στόχο και τους καλούν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους.
  

Πολλές φορές στην Ελλάδα έχει παρατηρηθεί πίσω από πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα να καλύπτονται σοβαρά κοινωνικά, πολιτικά ή εθνικά θέματα. Εάν ανατρέξει κανείς στην πρόσφατη ελληνική ιστορία, θα το διαπιστώσει. Και στη Γαλλία όμως το πρόσφατο χτύπημα στο Στρασβούργο ήρθε να φρενάρει το τελευταίο Σάββατο τα κίτρινα γιλέκα.
Mήπως με το χτύπημα στον ΣΚΑΙ τα «παιδιά» του Τσιπρα  θέλουν να σκιάσουν τις καταγγελίες για Πετσίτη ή το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς ;
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε ολοι σκαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ζητω οι φιλελευθεροι!!!!!!!!!!!!!!!!!
σκατα στους αριστεροαναρχοκομουνιστες φονιαδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΩΝΤΕ ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ . ΒΟΘΡΟΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΛΛΩΝ , Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΥΠΕΡ ΜΕΡΝΤΟΧ . ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ , ΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ .

Ανώνυμος είπε...

Σαλοs με τη μυστικη συμφωνια του Αλαφουζου με τον Καρατζαφερη-Τρειs μηνεs απληρωτοι στο ΑΡΤ TV!ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ!
Οι κακιεs γλωσσεs λενε οτι ο Γιωργοs Καρατζαφερηs ωs επαγγελματιαs παραμυθατζηs βρηκε ευκαιρια για ηρωικη εξοδο μετα το προστιμο των 150.000 ευρω που επεβαλε το ΕΣΡ!

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ...
Ωs γνωστον ο Γιαννηs Αλαφουζοs βρισκεται σε...πυρετο προετοιμασιων.
Με τη νεα χρονια θα δωσει στον αερα το καινουργιο του καναλι,που θα ειναι αμιγωs ενημερωτικο κι ολα δειχνουν πωs δεν θα ονομαστει ΣΚΑΙ24 οπωs διερρε,αλλα θα λεγεται NEWS24!

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...
Σε ποινη διετουs φυλακισηs με αναστολη και χρηματικο προστιμο 5.000 ευρω καταδικασε το Μονομελεs Πλημελειοδικειο Αθηνων τον προεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφερη κρινονταs τον ενοχο για το...αδικημα τηs συκοφαντικηs δυσφημησηs κατ'εξακολουθηση εναντιον τηs σημερινηs υφυπουργου Εσωτερικων Μαριναs Χρυσοβελωνη!
<< Στην ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ προεβη-οπωs παραδεχτηκε-διοτι ειχε ενοχληθει απο ελεγχο που ασκουσε η τοτε βουλευτηs για την επεκταση τηs τηλεοπτικηs αδειαs του σταθμου του απο την τοτε κυβερνηση Σαμαρα,αλλα και για το αμφισβητουμενο δικαιωμα συμμετοχηs συνεργατιδαs του σε διοικητικο συμβουλιο φορεα >>!

Υ.Γ τι την ηθελεs ρε βαψωμαλλια καθετηρα την βολτα στο Συνταγμα;δεν ηξευρεs οτι εκει αφοδευουν τα πτηνα;;;εκτοs και αν το κατσαρολομαγειρεμενο του Βοσπορου ειπε στο σοι του οπου σε βρουν να σε χεζουν...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...