Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Οι δικοί μας στρατηγοί που ειναι; Για γλύψιμο στον Τσίπρα;


Ανοιχτή επιστολή απέστειλαν και ανώτατοι Γάλλοι αξιωματικοί βαθμού στρατηγού προς τον Εμμανουέλ Μακρόν, με την οποία τον κατηγορούν για διάπραξη εθνικής «προδοσίας» με την υπογραφή του συμφώνου μετανάστευσης των Ηνωμένων Εθνών.
Η επιστολή φέρεται να γράφτηκε από τον στρατηγό Antoine Martinez και υπογράφεται από δέκα άλλους στρατηγούς, έναν ναύαρχο και έναν συνταγματάρχη, καθώς και ένα πρώην υπουργό Άμυνα τον Charles Millon.
Όλοι τους προειδοποιούν τον Μακρόν ότι η κίνηση αυτή αφαιρεί από τη Γαλλία την δυνατότητα της εθνοτικής ομοιομορφίας και κυριαρχίας και παρέχει έναν επιπλέον λόγο στους Γάλλους πολίτες να εξεγερθούν.
Η επιστολή κατηγορεί τον Γάλλο πρόεδρο ότι είναι «ένοχος άρνησης της δημοκρατίας και ότι διέπραξε προδοσία κατά του Έθνους» για την υπογραφή του συμφώνου αυτού χωρίς να το θέσει στο λαό”.
«Το γαλλικό κράτος έστω και αργά αρχίζει να συνειδητοποιεί την αδυναμία της ενσωμάτωσης πάρα πολλών ανθρώπων, που διαθέτουν εντελώς διαφορετικές κουλτούρες και οι οποίοι συγκεντρώθηκαν τα τελευταία σαράντα χρόνια σε περιοχές που δεν «ισχύουν” πλέον οι νόμοι της γαλλικής Δημοκρατίας», φέρεται να αναφέρει η επιστολή, προσθέτοντας ότι η μαζική μετανάστευση σβήνει τα «πολιτισμικά ορόσημα» της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...