Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Αυτή η στάνη μόνο ζώα βγάνει.


Μια διαφορετική αντιπαράθεση  θα έχουν σήμερα το απόγευμα ο Κούλης  και ο Αλέξης καθώς με διαφορά μισής ώρας ο πρώτος θα μιλήσει στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, ενώ ο δεύτερος θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στη Θεσσαλονίκη για το «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης».
Με κεντρικό σύνθημα «Ελλάδα, μπορούμε!»  στην Πειραιώς μιλούν για ένα συνέδριο «σάλπισμα νίκης» πριν από τις πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις της νέας χρονιάς και θέλουν να αποτελέσει  για την ανάληψη της ευθύνης της διακυβέρνησης της χώρας.
Την ίδια ώρα στην κυβέρνηση επενδύουν στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζοντας, όπως γράφει η «Αυγή» ότι αποτελεί μια ακόμα κίνηση κυβερνητικών στελεχών να βγουν στον κόσμο και να υπερασπιστούν την πολιτική τους. Παράλληλα θέλουν για άλλη μια φορά να τονίσουν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα προχωρήσει και η κυβέρνηση θα την επικυρώσει στη Βουλή.
Την ιδια ωρα ενόψει της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά κυρίως της επόμενης μέρας αυτής, ερχεται η απόφαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, να μην στηρίξει ενδεχόμενη πρόταση εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού στη Βουλή.
Συγκεκριμένα το ζήτημα τέθηκε από τον ίδιο τον κ. Καμμένο κατά την τελευταία «μίνι» συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου, όπου και ξεκαθαρίστηκαν τα εξής: Οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να στηρίξουν οποιαδήποτε πρόταση μομφής προέρχεται από τη ΝΔ. Ωστόσο, αν ο πρωθυπουργός λάβει την πρωτοβουλία και μετατρέψει την διαδικασία σε ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, τότε το κόμμα του κ. Καμμένου δεν θα του την παράσχει.
Όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο αφού ο Τσιπρας έχει φροντίσει να προέλθει από  αλλού η στήριξη. Χρήμα να πέσει και όλα γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...