Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Χέρι-χέρι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – Χρυσής Αυγής για την Θάνου.


Αυτή τη φορά η συμμαχία έγινε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τον διορισμό της Βασιλικής Θάνου ως επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού....
  Τελικά η Βασιλική Θάνου υπερψηφίστηκε από την επιτροπή της Βουλής ως νέα πρόεδρος της αρχής ανταγωνισμού. Πέραν της κυβερνητικής πλειοψηφίας των ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπερψηφίστηκε από την Ένωση Κεντρώων και από τη Χρυσή Αυγή, ενώ το ΚΚΕ ψήφισε «παρών». Αρνητικά ψήφισαν η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι. 
«Διορίστηκε νύχτα πρόεδρος του Αρείου Πάγου παρακάμπτοντας την επετηρίδα. Προσπάθησε να παρατείνει τη θητεία της αντισυνταγματικά. Απέτυχε, αλλά την τακτοποίησε το Μαξίμου. Τώρα φροντίζει και για το μέλλον της και την διόρισε πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. 
Στην συνέχεια αναφέρει:  «Την λένε Βασιλική Θάνου και δηλώνει ότι δεν θα την κουνήσει κανείς από τη νέα της θέση. Την ενημερώνουμε απλά, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα αποκαταστήσει την αμερόληπτη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών που ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να μετατρέψει σε τσιφλίκι του».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Μιχαλολιάκο τον κρατάει ή CIA ...
Μπατριωτες γιαλαντζι τύπου Σαλβίνι είναι κι αυτοί .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...