Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Τρέμουν μην «στενοχωρήσουν» τους...μη συλληφθέντες..


Τα βλέμματα και σήμερα στραμμένα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου όπου συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη.
Κατά τη χθεσινή ημέρα, η Έδρα ζήτησε ουκ ολίγες φορές από τον Μιχάλη Λεμπιδάκη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, που κατέθεσαν ως μάρτυρες, να... μιλήσουν και να βοηθήσουν έτσι το δικαστήριο, προκειμένου να αποδώσει Δικαιοσύνη: Εξάλλου, η Έδρα επανέλαβε πολλές φορές το ερώτημα εάν έχει μεσολαβήσει κάποιο γεγονός από την προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου μερικές ημέρες πριν ή εάν η οικογένεια δέχτηκε το εν λόγω διάστημα απειλές από κάποιον.Ο Μανόλης Λεμπιδάκης, περιέγραψε την αγωνία που έζησαν τα μέλη της οικογένειας, όλο αυτό το διάστημα και κυρίως από τις 17 Μαΐου 2018, οπότε με ένα δυσοίωνο SMS των απαγωγέων που έλεγε “χάσατε”, είχε διακοπεί κάθε επικοινωνία.
«Κάποιος σας δασκαλεύει, δεν μας βοηθάτε»
Όπως την περασμένη Πέμπτη η πρόεδρος της έδρας έκανε παρατήρηση στον Μιχάλη Λεμπιδάκη, έτσι και αυτή τη φορά παρατήρησε τον αδελφό του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τις ερωτήσεις του Δικαστηρίου. Όταν ερωτηθείς πάνω σε μια λεπτομέρεια ο Μανόλης Λεμπιδάκης απάντησε «δεν θα ήθελα να κάνω εικασίες», η πρόεδρος τον επέπληξε λέγοντάς του «δεν μας βοηθάτε, κάποιος σας δασκαλεύει, αλλά η κατάθεσή σας δεν είναι ουσιώδης».
Αξίζει να τονιστεί ότι, ερωτώμενος από την Έδρα για το τι γνωρίζει για την υπόθεση - πέραν του σκέλους των επικοινωνιών με τους φερόμενους δράστες  ο Μανόλης Λεμπιδάκης δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός.
«Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα, κύριε Λεμπιδάκη. Έχετε υποχρέωση να αναφέρετε όχι μόνο όσα είδατε, αλλά και όλα όσα ακούσατε. Πρέπει να απαντήσετε», ανέφερε, εμφανώς φορτισμένη, η πρόεδρος του Δικαστηρίου, απευθυνόμενη προς τον κ. Λεμπιδάκη, συμπληρώνοντας πάντως: «Καταλαβαίνω να είστε τρομοκρατημένοι... όχι απλά φοβισμένοι».
«Με όλο τον σεβασμό, δεν είμαστε τρομοκρατημένοι και αυτό του αποδείξαμε σ’ αυτούς τους έξι μήνες», απάντησε ο κ. Λεμπιδάκης.
«Δεν ξέρω ποιοι σας δασκάλεψαν και σας είπαν να μην πείτε τίποτα. Όμως αυτή κατάθεση ουσιώδους μάρτυρα δεν είναι», ανέφερε η Έδρα, καθώς ο Μανόλης Λεμπιδάκης παρέμεινε αμίλητος όταν ερωτήθηκε από την Έδρα για το αν ο αδερφός του τού είχε μιλήσει για το αν ανέπτυξε περισσότερες σχέσεις με κάποιους απαγωγείς συγκριτικά με κάποιους άλλους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ . ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ.... ΚΑΙ ΑΠΕΣΟΒΗΘΕΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΛΗΦΘΕΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ . ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ...ΑΠΑΓΩΓΗ ... ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟ ΑΝΩΘΕΝ ΟΔΗΓΙΕΣ .......................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...