Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ξεσαλώνουν οι δυνάμεις του Πεταίν - Μακρόν στο παρίσι.




Έχουν και εκεί κόκκινα περιβραχιόνια όπως είχε ο Τσίπρας στο Αλεξάνδρειο. Τείνει να γίνει «πανευρωπαϊκή μόδα» από τους προδότες- δούλους των Ρότσιλντ.
 Χάος για ακόμη ένα Σάββατο στο Παρίσι και σε όλη τη Γαλλία. Τα «κίτρινα γιλέκα» αντιμέτωπα με τις βάρβαρες μεθόδους της γαλλικής Αστυνομίας βρίσκονται ξανά στους δρόμους.
Για ένα ακόμη σαββατοκύριακο χιλιάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει το Παρίσι, με τον Εμανουέλ Μακρόν να έχει αποδειχτεί ως η… απόλυτο persona non grata του συγκεκριμένου κινήματος, ενώ η αστυνομία ρίχνει πλέον στο "ψαχνό" πλαστικές σφαίρες σε οτιδήποτε κινείται. Και δεν είναι μόνο στο Παρίσι. Σε βίντεο από τις σημερινές διαδηλώσεις στην Τουλούζη άνδρες της ταξιαρχίας BAC (Brigade Anti-Criminalité) με πολιτικά ξυλοκοπούν άγρια διαδηλωτή στοχεύοντας ειδικά στην περιοχή των νεφρών προσπαθώντας να του προκαλέσουν μόνιμες βλάβες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κίτρινα γιλέκα = CIA τού ROTHCHILD.
Πολεμούν τόν Μακρόν γιατί στηρίζει την Γερμανία . Η Γερμανία των πατριωτών όμως που έχει στα χέρια της την DOETCH BANK , BLACK ROCK που δεν ελέγχων τε από τον Ρότσιλντ . Αποτελούν εμπόδιο στην έλευση της βασιλείας τού ψευτομεσία τής εβραϊκής cabal . Για τούς ψημένους....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...