Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ιππόλυτος και το... Βιολί του.


Αν χαθεί το Καστελόριζο θα χαθεί η Ελλάδα δήλωσε ο Καρατζαφέρης στον Γιώργο Τράγκα και στα Παραπολιτικά fm.
Δήλωσε απογοητευμένος από τον Αλέξη Τσίπρα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Πάνο Καμμένο στον χειρισμό των εθνικών θεμάτων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν η Τουρκία αποφασίσει να επιτεθεί στην Ελλάδα, γελάω στην ιδέα ότι ο Καμμένος, ή ο Κούλης ή ο Τσίπρας θα χειριστούν αυτό το θέμα… »
Ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος να κατέβει στις προσεχείς Ευρωεκλογές ( ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΚΈΤΑ)  με ένα νέο αριθμό ανθρώπων που μπορούν να αποτελέσουν τον νέο Άδωνι και τον νέο Βορίδη του ΛΑΟΣ λέγοντας ότι είναι ανοικτός σε νέες συνεργασίες με τα νέα δεξιά κόμματα.

Θεωρεί ότι πρώτο κόμμα στις εκλογές θα είναι η ΝΔ αλλά δεν είναι σίγουρος για την αυτοδυναμία της.
«Ένα πράγμα δεν μετράνε στη ΝΔ όταν κάνουν τις δημοσκοπήσεις: Έχουν γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ περίπου 800 χιλιάδες ελληνοποιήσεις Αλβανών. Αυτοί στις εκλογές Τσίπρα θα ψηφίσουν. Αυτοί όμως δεν ερωτούνται στις δημοσκοπήσεις. Και αυτό είναι ένα 10%. Ο Τσίπρας ξεκινά στις εκλογές με ένα μασίφ 20 με 23%. Αυτό δεν του το λένε του Κυριάκου οι επιτελείς του;»

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι είναι σημαντικό πολύ που είναι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Είναι δικό μου παιδί ο Άδωνις, ο Κυριάκος έχει ένα έλλειμμα στη ΝΔ που δεν καλύπτεται από τον κλώνο μου..τον Αδωνι, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που υπολογίζουν πιο πολύ εκεί μέσα. Ο Άδωνις ελέγχει τη βάση της ΝΔ και τον Μητσοτάκη χωρίς τον Αδωνι θα τον έκανε ότι ηθελε ο Τσίπρας και ο Καμμένος».

Για τον Μάκη Βορίδη δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια. «Ήταν ένας άνθρωπος που είχε έρθει να εκμεταλλευθεί το πλυντήριο που είχα, ένα τεράστιο πλυντήριο που βάζεις κάποιον μέσα και σε βγάζει καθαρό. Διότι όταν ήρθε σε μένα ο Μάκης εθεωρείτο δεξιότερος και σκληρότερος του Μιχαλολιάκου.Ήταν ο διάδοχος του στη νεολαία του Παπαδόπουλου και τον παρέδωσα πάλλευκο στη ΝΔ. Ίσως τον καλύτερο κοινοβουλευτικό άνδρα της Βουλής σήμερα…»
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα. Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός τό γαμεί ?? Ουδείς . Λόγω προκεχωρημένης μορφής συφιλικού νοσήματος .

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ... ΠΑΛΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΑΜΟΛΗΣΕ
Ο ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣ ΚΟΦΕΡΑΝΣΙΕ ΜΠΟΝΤΙΜΠΙΛΝΤΕΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1947 ΚΑΙ ΤΟ 1960 ΗΤΑΝ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟΣ

Γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1947 στην Αθήνα (Αμφιθέα) και κατάγεται από την ορεινή Αρκαδία (Ποταμιά Φαλαισίας). Το 1959 εισάγεται στη Βαρβάκειο Σχολή. Δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Βαρβάκειο σχολή καθότι διεγράφη πριν το τέλος της εξαταξίου (τότε) φοιτήσεως στο γυμνάσιο[εκκρεμεί παραπομπή]. Σε ηλικία 13 ετών (1960) έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός[εκκρεμεί παραπομπή] και το 1971 παρακολουθεί μαθήματα τηλεόρασης στο C.F.C.F. στο Μόντρεαλ του Καναδά. Το 1977 ίδρυσε την Εταιρία Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων R.TV.P.R ΑΕ και το 1983 δημιούργησε τη βιντεοεφημερίδα «TV Press». To 1990 ίδρυσε τον ραδιοφωνικό σταθμό RadioCity (ΝΥΝ ΑΡΤ FM), και τον τηλεοπτικό ΤeleCity (αργότερα Τηλεάστυ, νυν Αρτ).

Το 1983 του προσφέρθηκε υποτροφία από το Ίδρυμα Αντενάουερ (Adenauer) και το 1994 πήρε πτυχίο δημοσιογραφίας από το London School of Journalism. Το 2000 ίδρυσε την εβδομαδιαία εφημερίδα «Α1» και το 2005 την Ακαδημία Σπουδών Επικοινωνίας. Έχει εργαστεί ως συντάκτης στις εφημερίδες «Έθνος», «Εμπρός», «Εθνικός Κήρυκας» και «Νέα Πορεία» (Επίσημο Όργανο της ΝΔ), και ως αρθρογράφος-πολιτικός σχολιαστής στις εφημερίδες «Ελεύθερος», «Απογευματινή» και «Ελεύθερος Τύπος».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...