Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Τελικά πόσες πέταξε στο «φρεάτιο» ο Μεταξάς;


Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται από τη Κυριακή 14 Απριλίου στη Κύπρο, όταν σε φρεάτιο στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο του χωριού Μιτσερό, ανακαλύφθηκε το πτώμα μιας 38χρονης γυναίκας.
Η αναγνώριση της Marry Rose από τις Φιλιππίνες άρχισε να ξετυλίγει ένα κουβάρι τρόμου, καθώς διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα όταν χάθηκαν τα ίχνη της είχε μαζί της και την εξάχρονη κόρη της.
Ωστόσο το νήμα του θανάτου οδήγησε στην ανακάλυψη ενός ακόμα πτώματος το περασμένο Σάββατο και στην πεποίθηση ότι στο ίδιο πηγάδι (φρεάτιο) κρύβονται και άλλα μυστικά από τη δράση ενός serial killer.
Ο 35χρονος Λοχαγός του Κυπριακού Στρατού Νίκος Μεταξάς, μετά τη σύλληψη του παραδέχθηκε τρεις δολοφονίες με την αστυνομία να αναζητεί σε φράγμα στο χωριό Ξυλιάτου, το τρίτο θύμα, που είναι η εξάχρονη κόρη της Marry Rose. Το περασμένο Σάββατο, ο λοχαγός έδωσε θεληματική κατάθεση, στην οποία ανέφερε ότι γνωρίστηκε με την Arian τον Ιούλιο του 2018 μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών Badoo. Η...
συγκεκριμένη πλατφόρμα γνωριμιών που είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής μετά το Tinder, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για πολίτες από τις Φιλιππίνες.
H δεύτερη γυναίκα που επισήμως δεν έχει αναγνωριστεί είναι η 28χρονη Arian Palanas Lozano η οποία είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο του 2018. Ο λοχαγός Νίκος Μεταξάς χθες οδηγήθηκε και πάλι ενώπιον δικαστηρίου για να εξασφαλιστεί διάταγμα προφυλάκισης του και για το δεύτερο πτώμα καθώς παραδέχθηκε ότι σκότωσε και την 28χρονη Arian Palanas Lozano.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...