Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Δεν μπορείς πλέον να λες «μακεδονικό», χωρίς την άδεια των ..Σκοπιανών.


Αυστραλοί επέστρεψαν ελληνικά κρασιά που φέρουν το όνομα Μακεδονία, όπως αποκάλυψε ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό North 98.
Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Γιουτίκας, ζητήθηκαν επιπλέον έγγραφα για την πιστοποίηση της χώρας προέλευσης του προϊόντος.   «Έχουμε ήδη δυσλειτουργίες από τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έχουν επιστραφεί κρασιά και άλλα προϊόντα από την Αυστραλία και ζητούν επιπλέον χαρτιά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιουτίκας και σχολίασε: «Αυτή η κακή Συμφωνία φέρνει ήδη τα πρώτα δυσάρεστα αποτελέσματα. Θα έχει άσχημη τροπή όσον αφορά τις εξαγωγές, και ιδιαίτερα σε τρίτες χώρες, προϊόντων που παράγονται στη Μακεδονία μας και δη στην Κεντρική Μακεδονία».




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χθες αρπαξα μια μικρη αναλαμπη γιατι τοση επιμονη οι Αγγελοπουλοι να θελουν να παιξει ο Ολυμπιακος στην λιγκα της Αδριατικης. Δεν ειχα συνηδειτοποιησει ποια κρατη εμπλεκονται.
Απο τη μια θα εχουμε τα πορνοκαναλα με τις"Ελληνοτουρκικες φιλιες" για να προστεθει τσοντα ο νεος Δουρειος Ιππος.

Η Αδριατική Λίγκα ιδρύθηκε το 2001. Διεξάγεται με την συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων από τη Σερβία, την Κροατία, τη Σλοβενία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο, ενώ για δύο σεζόν είχε συμμετάσχει και το Ισραήλ.

Αληθεια ποσο ανεφικτο θα ηταν μεσα σε αυτο το γκρουπακι να συμπεριλαβουν..... ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ;
Εδω ειχαν τους Ισραηλιτες, δεν θα μπορουσαν να συμπεριλαβουν και τα δυο........ γειτονικα κρατη;
Οποτε ευκολα μπορει ο καθενας να κανει τους συνειρμους του.
Ολυμπιακοι γρηγορειτε, ειναι πολυ πονηρες οι εποχες που ζουμε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...