Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Κρήτη: Θερμό επεισόδιο Αυγενάκη –Δεικτάκη . «Τους χωρίσαμε λίγο πριν πιαστούν στα χέρια»


Δεν φτάνει που τα έχει κάνει σκατά κομματικά στο Ηράκλειο ο Α(υ)γενάκης ,γυρεύει και τα ρέστα. Είναι δε τόσο μα τόσο ανίκανος για στρεϊτ κομματικές καταστάσεις . Κλασικό παράδειγμα την μη ικανότητα του ως αρχικομματάρχης που θέλει να το παίζει, να κατεβάσει υποψήφιο δήμαρχο η Νουδούλα στο Ηράκλειο, αφήνοντας έτσι τα στελέχη, να κάνουν όλοι με όλους παιχνίδι. Άλλοι με τον νυν δήμαρχο Λαμπρινό, άλλοι με τον Κουράκη  που στις προηγούμενες εκλογές είχαν όλοι συσπειρωθεί για να τον ρίξουν, και άλλοι με τον ...φούφωτο. Πάνω από 11 είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι μέχρι στιγμής που ασφαλώς θα πάρουν μερίδιο από την «πίτα» του Α(υ)γενάκη..  

Έτσι το ήδη βαρύ κλίμα που υπήρχε  χτες Δευτέρα το βράδυ σε προεκλογική συγκέντρωση του Αλεξάνδρου Μαρκογιαννάκη λίγο έλειψε να γίνει ακόμη βαρύτερο  λόγω ενός σοβαρού επεισοδίου που συνέβη μεταξύ κορυφαίων παραγόντων της ΝΔ. 
Ευτυχώς όμως το πρόλαβαν εν τη γενέσει του και δεν είχαμε και χειροδικία.
Σύμφωνα με το cretalive.gr λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η εκδήλωση - προεκλογική συγκέντρωση του Νουδουλίτη άλλα κυριολεκτικά κομματικά αδειασμένου Αλεξάνδρου Μαρκογιαννάκη που θα ψάχνει να βρει την ψήφο του ,έφτασε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης που δεν ξέρει τίποτα για τον φόνο.. Στην δεύτερη γραμμή -πίσω του- συνάντησε τον περιφερειακό σύμβουλο και νυν υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Λαμπρινού, Γιάννη Δεικτάκη με τον οποίο είχαν ένα πολύ θερμό διάλογο, με αφορμή μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Δεικτάκης στην τηλεόραση CRETA και στην οποία είχε καταφερθεί κατά των χειρισμών της ΝΟΔΕ στο θέμα του δήμου Ηρακλείου! 
«Τι είναι αυτά που λες... δεν ντρέπεσαι; Τα χεις κάνει θάλασσα!» είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Αυγενάκης στον κ. Δεικτάκη, που δεν άφησε το... γάντι να πέσει κάτω: 
« Εγώ να ντρέπομαι; Εσύ θα πρέπει να ντρέπεσαι που τα χεις κάνει όντως θάλασσα!» ανταπάντησε ο Δεικτάκης και σηκώθηκε από τη θέση του, με διάθεση να κινηθεί επιθετικά κατά του γραμματέα. Μα και ο Αυγενάκης φάνηκε να μην θέλει να αφήσει την κουβέντα να τελειώνει εκεί και οι δυο άνδρες ήλθαν πολύ κοντά με αποτέλεσμα να απειλείται και πιο θερμό (από το λεκτικό ) επεισόδιο. 
Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης που βρέθηκε στη μέση των δύο ανδρών, λειτούργησε τελικά πυροσβεστικά, υπενθυμίζοντας τους, να αφήσουν στην άκρη τις διάφορες τους και να θυμηθούν «πως εδώ βρεθήκαμε για τον Αλέξανδρο, δεν είναι η ώρα για τέτοια». 
Τελικά το περιστατικό έμεινε εκεί, αλλά όσοι το αντιλήφθηκαν και δεν ήταν λίγοι, έμειναν έκπληκτοι αλλά και ανακουφισμένοι αφού τουλάχιστον δεν υπήρξαν και χειρότερα. 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΕΙΔΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...