Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Το τροπάριο της Κασσιανής


«Βόμβα» πέταξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολιάζοντας ...αυτά που διαβάζει στο Ιντερνετ. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκρουσε το καμπανάκι λέγοντας ότι 854.001 χιλιάδες "αλλοδαποί" διαφόρων εθνικοτήτων όπως Πακιστανοί, Αφγανοί αλλά και Αλβανοί έχουν πάρει ιθαγένεια και έχουν προμηθευτεί ελληνικές ταυτότητες ώστε να ψηφίσουν στις εκλογές....  Όπως συγκεκριμένα είπε:  «Όλοι αυτοί θα ψηφίσουν Τσίπρα και στις δημοσκοπήσεις δεν ερωτήθηκαν γιατί απλά δεν τους βρίσκουν και αυτοί πάνε όλοι μονοκούκι!».  Ενώ αναφέρθηκε και στον Καμμένο που φαίνεται να τα έχει βρει ξανά με τον Τσίπρα για να έχει κάλυψη …όπως και φάνηκε στην πρόσφατη ψηφοθηρία για άρση της Ασυλίας του!  «Παμπόνηρος ο Καμμένος» δήλωσε ο Καρατζαφέρης, «αφού είδε ότι δεν του βγήκε η σύγκρουση με τον Τσίπρα τα ..Ξαναβρήκε».



61 λαθρομετανάστες, ανάμεσά τους και οικογένειες με παιδιά, κατευθύνθηκαν σε οικοδομή όπου διαμένουν αστυνομικοί της Frontex, χτύπησαν το κουδούνι κατοικίας και ζήτησαν να παραδοθούν. Το περιστατικό καταγράφηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.
Οι Αρχές ερευνούν το κατά πόσο ήταν δυνατό η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων να γνωρίζει το που μένουν οι Ευρωπαίοι αστυνομικοί. Μία από τις πιο πιθανές απαντήσεις είναι, ότι το σημείο έχει υποδειχθεί από άλλους που έχουν περάσει παράνομα τα σύνορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...