Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Δαγκωτό.....Κουντουρά, Γεωργούλη, Ζαγοράκη, και Ψινάκη.


Λίγο πριν πάτε να ψηφίσετε, αν θέλετε, μόνο μία συμβουλή: κλείστε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, πετάξτε τα φυλλάδια των υποψηφίων στον κάδο των απορριμμάτων. Και πάρτε πέντε-δέκα λεπτά χρόνο, για να αναζητήσετε τα πραγματικά καλά βιογραφικά, από το κόμμα σας. Να βρείτε τους πραγματικά αξιόλογους ανθρώπους της γνώσης και του μόχθου, και όχι εκείνους που τα «ακούμπησαν» χοντρά σε επικοινωνιολόγους και... image makers. Μην χαραμίσετε την ψήφο σας σε «γλάστρες», τηλεπερσόνες, ηθοποιούς και τραγουδιστές β' διαλογής, ή σ' επαγγελματίες, «ξύλινους» πολιτικάντηδες, γυρολόγους από κόμμα σε κόμμα, που «λυμαίνονται» την πολιτική ζωή του τόπου εδώ και χρόνια. Μόνο άξιους στείλτε στην Ευρωβουλή. Μόνο ανθρώπους που, μέσα σε όλον αυτόν τον «χαμό» της προεκλογικής περιόδου, προσπάθησαν να μιλήσουν για την Ευρώπη και για το τι σκοπεύουν να κάνουν, εάν εκλεγούν. Και θα είναι κρίμα ο αγώνας τους και η προσπάθειά τους να «επισκιαστούν» από την τεχνητή πόλωση και από τα παρηκμασμένα, περιφερόμενα σαρκία στα «τηλεπαράθυρα».

Σκανδαλολογία και... κοτερολογία οι μεν, παροχολογία και «13η σύνταξη» οι δε και κάπου στη μέση οι πολίτες να παρακολουθούν μάλλον αδιάφοροι, απαξιώνοντας την πολιτική έτι περαιτέρω. Προσπαθήστε μόνο να φέρετε στο μυαλό σας τα προεκλογικά σποτ των πολιτικών παρατάξεων. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο προσωποκεντρικά, εστιασμένα αποκλειστικά και μόνο στους αρχηγούς των κομμάτων. Και ποτέ άλλοτε δεν μίλησαν λιγότερο για το προκείμενο: την Ευρώπη και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η ευρωπαϊκή «οικογένεια» ο Θεός να την κάνει μέσα στην επόμενη πενταετία. 
Θα πρέπει κάποια στιγμή να δούμε ξανά το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τις ευρωεκλογές. Δεν νοείται να υπάρχουν 42 υποψήφιοι από κάθε κόμμα, αλλά στα κανάλια να... ανακυκλώνονται τα ίδια πέντε-δέκα πρόσωπα, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Αλλά αυτό θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσει από τις ίδιες τις πολιτικές παρατάξεις. Αντί να «αβαντάρουν» συγκεκριμένους υποψήφιους με... λίστες προς τα media, καλό θα ήταν να δώσουν ευκαιρίες σε όλες τις φωνές που επέλεξαν να τους εκπροσωπήσουν, ώστε να ακουστούν. Αλλιώς, δεν χρειάζονται... κομπάρσοι. Ας κατεβάζει το κάθε κόμμα πέντε υποψήφιους, για να τελειώνουμε... Ή, ακόμα καλύτερα, ας κατεβαίνουν οι ίδιοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Εάν μπορούσαν, άλλωστε, οι περισσότεροι εξ αυτών θα το έκαναν. Γιατί λοιπόν να μας κουράζουν και να κουράζονται;

Στην αποκάλυψη ότι «πέφτουν τηλέφωνα που καλούν τους νεοδημοκράτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα της Μισέλ Ασημακοπούλου έναντι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, προχώρησε χθες ο Αρούλης - Σαλώμη  Σπηλιωτόπουλος.
Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» ανέφερε: «Πρόσωπα του στενού και συγγενικού μου περιβάλλοντος έχουν δεχθεί πάρα πολλά τηλέφωνα από σημαντικά πολιτικά γραφεία που τους ζητούν να στηριχθεί μια συγκεκριμένη κυρία, υποψηφία ευρωβουλευτής η κ. Ασημακοπούλου για να πάει πιο μπροστά από τον κ. Μεϊμαράκη. Αυτό θα έχει φτάσει στα αυτιά του κ. Μεϊμαράκη και θα έχει πικραθεί από αυτό. Επίσης αναφορικά με τη διαφορά των εκλογών ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είπε: «Αν η διαφορά είναι μικρή σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν πάνε καλά» και επανέλαβε τα λόγια Μεϊμαράκη ότι «θα πρέπει να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και μια μεγάλη συζήτηση αν κάτι τέτοιο συμβεί».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

STO KENTRO TOY IRAKLIOY O SPATHARAKIS STELEXOS TIS T.O NEAS DIMOKRATIAS MAZI ME ALLA STELEXI MOIRAZANE PSIFODELTIA ME IPOPSIFIOYS TOU KOURAKI

Ανώνυμος είπε...

Στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης βρίσκεται ο εκδότης του makeleio.gr και της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανος Χίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν όταν περιπολικό της Άμεσης Δράσης σταμάτησε το ΙΧ που οδηγούσε ο δημοσιογράφος στην περιοχή της Πεντέλης.

Ο κ. Χίος επέδειξε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που του ζητήθηκαν όπως άδεια κυκλοφορίας, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κτλ.

Παρά το γεγονός ότι όλα ήταν νόμιμα, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το δημοσιογράφο ότι θα πρέπει να τους ακολουθήσει στα ΑΤ Πεντέλης.

Έτσι κι έγινε και τον προσήγαγαν ενώ, όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο κ. Χίος, μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο λόγος που βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Τώρα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/775293_synelifthi-o-dimosiografos-stefanos-hios

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...