Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση στο Steam Athens, στο Γκάζι.


Η αστυνομία μπούκαρε σε club στο Γκάζι το Σάββατο το βράδυ σε μία αστυνομική επιχείρηση που έμοιαζε με καταδρομική έφοδο.
Ακινητοποίησαν όλο το μαγαζί, έβαλαν τους θαμώνες να γονατίσουν σηκώνοντας τα χέρια ψηλά, με τους ανθρώπους της Δίωξης Ναρκωτικών να νομίζουν πως κυνηγούσαν τον Εσκομπάρ και τον Τσάπο.

Ο γνωστός dj George Apergis περιγράφει με post του στο facebook την εφιαλτική εικόνα από όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Steam Athens, στο Γκάζι.

Η εικόνα έξω η ίδια, 10 άτομα στημένα με την πλάτη στον τοίχο και τα χέρια ανοιχτά, έτοιμα σαν για εκτέλεση από τους Ναζί, στους γύρω δρόμους 10 αυτοκίνητα, 3 πούλμαν και γύρω στους 60 αστυνομικούς να την έχουν πέσει λες και βρήκαν την γιάφκα με τους τρομοκράτες. Δείτε περισσότερα


Νέος Ποινικός Κώδικας: Μουσική μετά τις 10 τέλος σε καφέ μπαρ.

 Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα η παραβίαση του ωραρίου της μουσικής τις ώρες κοινής ησυχίας -δηλαδή από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 5 μ.μ.- η συνέχιση της πέραν του ωραρίου εκτός αν έχει δοθεί παράταση από τον Δήμο αλλά και οι φωνασκίες των θαμώνων που μέχρι τώρα ήταν πταίσματα, θα είναι πλέον πλημμελήματα.

Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ο υπεύθυνος του μαγαζιού εάν είναι παρών κατά την διάρκεια που σημειώνεται η παράβαση συλλαμβάνεται για να περάσει αυτόφωρο.

Αξίζει να τονισθεί ότι σε περίπτωση που ο αρμόδιος Δήμος δεν έχει δώσει παράταση ωραρίου για την μουσική τα μαγαζιά θα πρέπει να σταματούν να παίζουν τραγούδια στις δέκα το βράδυ τον χειμώνα και στις έντεκα το καλοκαίρι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...