Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Έρχονται σωρηδόν εργάτες γης ...κατά την Ντόρα.



Στην διάσωση και περισυλλογή 369 μεταναστών και προσφύγων προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα σε 12 διαφορετικά περιστατικά που έλαβαν χώρα στο ανατολικό Αιγαίο.
Σύμφωνα με το αρχηγείο του λιμενικού, τα περιστατικά αυτά έλαβαν χώρα στις περιοχές Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης, Λέσβου, Χίου, Σάμου και Κω. Επίσης άλλοι 272 μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάστηκαν το ίδιο διάστημα με λέμβους σε επτά διαφορετικά περιστατικά σε νησιά του Αιγαίου. Τα περιστατικά αυτά έλαβαν χώρα στα νησιά Χίο, Φαρμακονήσι και Σάμο.





Μιλώντας σε τηλεοπτικό δίαυλο η Ν. Μπακογιάννη σημείωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται εργάτες γης και σημείωσε ότι κάποιες από αυτές τις ανάγκες μπορούν να καλυφθούν από τους αλλοδαπούς που βρίσκονται σε Κέντρα Υποδοχής στα νησιά.

«Υπάρχει μία διαδικασία στην Ελλάδα για τους εργάτες γης. Καλείς εργάτες γης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτή η διαδικασία σου επιτρέπει να δώσει προσωρινές άδειες παραμονής. Έχουν δουλειά και στέγη. Η πρότασή μου είναι να πάμε συγκεκριμένα στη Μόρια και να πούμε "ποιος θέλει να γίνει εργάτης γης ρε παιδιά;".

Υπάρχουν υπουργοί που το κουβεντιάσαμε και νομίζουν ότι αυτό το πράγμα μπορεί να περπατήσει, θα το δοκιμάσουμε κι αυτό. Εργάτες γης χρειάζεται η ελληνική ύπαιθρος», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κλανοχηνο..
κατα λυμπεροπουλον ο κυπατζηs..
o πρωκτογλυφτηs του καθετηρα ερωτυλου βαψωμαλλια με το εξωγαμο το μικρο σπυρο,,,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...