Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Το one night stand της εποχής


Είναι που λένε Στρατηγοί τρεις και εχάθει η πατρίς.

Σε ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ, που αντί να ασχολείται με την άμυνα της χώρας για αυτά που έρχονται, μας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της «συνεχιζόμενης (σ.σ. χωρίς τέλος) συνδρομής» και του «κεντρικού συντονιστικού ρόλου» που έχει αναλάβει  για την «εύρυθμη» λειτουργία, τοπικά, των «δομών φιλοξενίας προσφύγων», μας γνωρίζει ότι τις 31 Οκτωβρίου 2019 διαμένουν σε 33 δομές διαχείρισης ΕΔ, 49.954 μετανάστες/πρόσφυγες, με δυνατότητα φιλοξενίας 30.676 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου, Κω και Έβρου) έχουν υπεράριθμους μετανάστες/πρόσφυγες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 31 Οκτωβρίου 2019 ανέλαβαν το έργο της παροχής 33.297 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 207 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους μετανάστες/πρόσφυγες.
Τέλος το ΓΕΕΘΑ μας… ενημερώνει ότι για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.

Και για να γελάσετε λίγο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...