Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Τον έφαγαν οι λάθρο.




Με απόφαση του Γραμματέα της Περιφερειακής Ενότητας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Στεργίου, διαγράφεται ο Ιωάννης Σαντετσίδης του Χαραλάμπους από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν απο την ιδιότητα αυτή. Σε ανάρτησή του στο Facebook, Ιωάννης Σαντετσίδης, αναφέρθηκε σε όσους υποστηρίζουν το δίκαιο των προσφύγων και των μεταναστών, κάνοντας αντιπαραβολή με τους Έλληνες μετανάστες των περασμένων δεκαετιών.
«Όταν οι δικοί μας πήγαν Γερμανία, Ελβετία και Βέλγιο ήταν νόμιμοι ηθικοί και σεμνοί. Αυτοί οι μαύροι τι είναι;», κλείνοντας την ανάρτησή του με την προτροπή: «Στο Αιγαίο ρίξτε τους».
Στη συνέχεια «κατέβασε» τη ανάρτηση και ανέφερε: «Εννοούμε τους τζιχαντιστές που έρχονται μέσα στις βάρκες και είναι άλλοι αρμόδιοι για να το διευκρινίσουν αυτό». 







Το κραγιονάκι, το χρυσαφικό και το μπλε νύχι, στα χαρακώματα τα έβαλε; Μα τι πόλεμος είναι αυτός που δεν έσπασε ούτε ένα νύχι;



Με απόφαση του Μητσοτάκη το Υπουργείο Παιδείας καταργεί εθνικότητα και θρησκεία από τα ΕΠΑΛ: Δημιουργείται μια κοινωνία «πολτός»-ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ !


  

Εκατοντάδες λάθρο καθημερινά παραβιάζουν τα εθνικά χωρικά ύδατα κατά το δοκούν και αποβιβάζονται στις ελληνικές ακτές, όπως θέλουν.

Έτσι ακόμη 377 πέρασαν άνετα στη Λέσβο, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, (η οποία απλώς κρατά στατιστικά), εχθές και σήμερα, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και Τρίτη 8 Οκτωβρίου έως τις 12:00.
Το ίδιο διάστημα πέρασαν ακόμη 244 στη Χίο και 28 στη Σάμο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...