Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Βούτυρο στο ψωμί του χρυσού παιδιού.


Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής. Μέχρι στιγμής  έχουν πραγματοποιηθεί δεκατρείς κατ’ οίκον έρευνες, έχουν προσαχθεί συνολικά δεκαπέντε άτομα τα οποία και εξετάζονται, ενώ έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής δύο (2) άντρες, ηλικίας 41 και 45 ετών, που κατηγορούνται για τρομοκρατικές πράξεις.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, για τις ίδιες ενέργειες κατηγορείται και τρίτος ημεδαπός άντρας, ηλικίας 46 ετών, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Επιπλέον, έχει συλληφθεί και μία 39χρονη ημεδαπή γυναίκα, η οποία κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.
Μέχρι στιγμής στις διενεργηθείσες κατ’ οίκον έρευνες έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων:
1.   Πέντε (5) πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ
2.   Ένα (1) υποπολυβόλο
3.   Δύο (2) τεμάχια ζελατινοδυναμίτιδα
4.   Δύο (2) πυροβόλα πιστόλια
5.   Τέσσερεις (4) χειροβομβίδες δακρυγόνου CS
6.   Έξι (6) κοινοί πυροκροτητές
7.   Εννέα (9) ηλεκτρικοί πυροκροτητές
8.   Δύο (2) αυτοσχέδιοι ηλεκτρικοί πυροκροτητές
9.   Ένα (1) τεμάχιο εκρηκτικής ύλης (πιθανόν TNT)
10.               Δύο (2) φυσίγγια εκρηκτικής ύλης, πιθανόν ζελατινοδυναμίτιδα
11.               Τρεις (3) πυροδοτικοί μηχανισμοί χειροβομβίδας
12.               Τρία (3) σώματα χειροβομβίδας
"Τα όπλα που βρήκαμε στις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σκοτώνουν. Ένα από αυτά είχε τραυματίσει αστυνομικούς. Εκείνο που τρομάζει είναι η ποσότητα και η δύναμη των εκρηκτικών υλών που βρέθηκαν. Ευτυχώς, προλάβαμε». Η δήλωση ανήκει στον διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Λευτέρη Χαρδαλιά και ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης για την επιχείρηση που έκανε η Αντιτρομοκρατική το Σάββατο για την οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα.
Ο διοικητής άφησε ευθέως να εννοηθεί ότι η Αστυνομία πρόλαβε εντυπωσιακό τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο φέρονται να ετοίμαζαν οι συλληφθέντες και ο καταζητούμενος συνεργός τους. Δεν είναι τυχαίο ότι εκτός από τα Καλάσνικοφ και τα εκρηκτικά είχαν στην κατοχή τους διόπτρα νυχτερινής σκόπευσης, φάρο ασθενοφορου και λέιζερ. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα κατασχεθέντα αποτελούν ένδειξη για προπαρασκευαστικές ενέργειες τρομοκρατικού χτυπήματος.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τους επιασαν λεει οι αστυνομικοι και διαβαζω πως τους ξετρυπωσαν.

αμέσως μετά τον τραυματισμό του ενός εξ αυτών ο ενας συνεργος πηγαν στο Σεισμανογλειο όπου αναζήτησε βοήθεια για τον τραυματισμένο συνεργό του, μιλώντας με γιατρό ο οποίος φέρεται πως του έδωσε κατευθυντήριες για το πώς θα περιποιηθεί και θα επιδέσει το τραύμα.

Και εδω ξεκιναει η φαρσοκωμωδια

Στη συνεχεία εθεάθη σε φαρμακείο του Χολαργού, όπου προμηθεύθηκε φαρμακευτικά σκευάσματα.

Η ληστεια ειχε γινει στον..... ΧΟΛΑΡΓΟ!

Παράλληλα , μετά την ένοπλη ληστεία, ο οπλισμός της οργάνωσης μεταφέρθηκε από γιάφκα στην Κυψέλη......... σε αυτήν του Χολαργού.

Ε ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Μα αναρρωτηθηκα οι Ελληνες αστυνομικοι τοσο ααποκρυφη τεχνολογια εχουν και τοσο εκπαιδευμενα σαινια εγιναν με το που ανελαβε ο γκαντεμοσαυρος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...