Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Γάτα ο....Αυτοάμυνας.


Στοιχεία για τον άνθρωπο που αναζητείται από την ΕΛΑΣ και κατηγορείται, σύμφωνα με την αστυνομία, για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα» βλέπουν το φως της δημοσιότητας. ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Δημήτριος του Βίκτωρα και της Νίκης, (ΦΩΤΟ) που γεννήθηκε την 14-02-1973 στην Αθήνα.  Ο άντρας είχε συλληφθεί για κατάληψη στην οδό Καλλιδρομίου και κατηγορήθηκε για τον νόμο περί όπλων και εκρηκτικών. Τότε, ο ανακριτής αποφάσισε την εμφάνιση του μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων.
Στις 21 Οκτωβρίου έγινε ο τραυματισμός του στη διάρκεια της ένοπλης ληστείας στο πρακτορείο στον Χολαργό. Οι αστυνομικοί τον είχαν ανάμεσα στους υπόπτους και έτσι εύκολα κατάφεραν να γίνει ταυτοποίηση του αίματος του μέσω DNA, μιας και είχαν γενετικό του υλικό.
Έτσι, την 1η Νοεμβρίου που έπρεπε να πάει στο ΑΤ Εξαρχείων στήθηκε μία αθέατη αστυνομική επιχείρηση για την σύλληψη του. Ωστόσο, εκείνος φαίνεται πως το είχε καταλάβει και δεν πήγε.
Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 46χρονος κατάφερε να ξεγελάσει την Αντιτρομοκρατική καθώς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Alpha, το 2013 φέρεται να ήταν σε μία καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Εκεί, τότε, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο ανθρώπους που τους κατηγόρησαν ως μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς.
Νωρίτερα, στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και φωτογραφίες των συλληφθέντων και ενός τρίτου για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...