Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Ο ΤούρΚούλης θα γεμίσει την βουλή με Τούρκικα και Αλβανικά κόμματα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της καλά ενημερωμένης εφημερίδας "Εστία", η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξετάζει την κατάργηση του πλαφόν 3% για την είσοδο των κομμάτων στην Βουλή. Ένα τέτοιο θέμα είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσει πύλη εισόδου σε έναν αριθμό κομμάτων που κινούνται στον χώρο του αυτονομισμού και θα επιφέρει πρόσθετα μείζονα εθνικά προβλήματα στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Την ενημέρωση για τις προθέσεις της κυβέρνησης έκανε ο ίδιος ο υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και ως εκ τούτου δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης. Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν η παρούσα κυβέρνηση της χώρας, δηλαδή η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει συναίσθηση του Συνταγματικού της ρόλου και εάν επιθυμεί να εξυπηρετήσει οθωμανικά  ή άλλα συμφέροντα.
Εἶναι γνωστό ὅτι τό ἐν λόγω πλαφόν ἔχει ἐμποδίσει τήν εἴσοδο στήν Βουλή κομμάτων καί συνδυασμῶν τῆς μουσουλμανικῆς μειονότητος πού κατά τίς τελευταῖες ἐκλογές συγκέντρωσαν ὑψηλά ποσοστά. Μάλιστα, ἐάν καταργηθεῖ τό πλαφόν, εἶναι βέβαιο ὅτι ἡ συμμετοχή Ἑλλήνων μουσουλμάνων στήν ἐκλογική διαδικασία θά ἐνισχυθεῖ ἐνδεχομένως κατόπιν κινητοποιήσεως τοῦ τουρκικοῦ παράγοντος. 

Με αυξημένες ευαισθησίες εμφανίζεται η γριά αδελφή του Πρωθυπουργού της Εθνικής Ηττας Κ.Μητσοτάκη για το θέμα των πιτόγυρων που δεν πρέπει να είναι σε οπτική επαφή στις Μόριες του ΣΥΡΙΖΑ και στις νέες δομές Μητσοτάκη, που αυξάνονται στην Ελλάδα με ρυθμό μία κωμόπολη 10 χιλιάδων λαθρομεταναστών τον μήνα με κοινωνικά μερίσματα και άλλες επιδοτήσεις προς τους λαθρομετανάστες, που αφαιρούνται απο τα ποσά που θα έπρεπε να κατευθύνονται προς τις Ελληνικές οικογένειες που χρόνια πληρώνουν φόρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...