Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Στον Μαρινάκη και το MEGA


Ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός για την ταινιοθήκη και το σήμα του MEGA, με νικητή την εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη διαδικασία του πλειστηριασμού συμμετείχαν δύο εταιρείες.
Ο επιχειρηματίας πλειοδότησε στον διαγωνισμό που έγινε την Παρασκευή το πρωί, προσφέροντας το ποσό των 34 εκατομμυρίων ευρώ (33.999.999 για την ακρίβεια), ενώ η δεύτερη προσφορά προερχόταν από κυπριακή εταιρεία και ήταν της τάξεως των 33.000.000 ευρώ.

Που το γνώριζε ο Βαγγέλης και έβαλε 999.999.999 παραπάνω;

Η ταινιοθήκη περιλαμβάνει: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού - ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων). Τα σήματα αφορούν τόσο το ίδιο το κανάλι και τις λειτουργίες του όσο και διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα μεταβιβάστηκε ο διαδικτυακός ιστότοπος MEGATV.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.


Πήρε με 34 εκατομμύρια ευρώ αυτό που οι τράπεζες αποτιμούσαν, την ταινιοθήκη δηλαδή, σε μία τιμή μεγαλύτερη από 100 εκατομμύρια ευρώ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...